Ufooox Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 a oto stary ogr nad pokolorowanym trzeba jescze posiedziec
Gotham Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 Wyszło fajnie, szkoda że nie wykorzystałeś możliwości CG... Jakaś realistyczna woda, odbicia...
Ufooox Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 kurcze nie zabardzo wiedzialem co jest co :P to taki belkot bez sensu ale wyglada ladnie i nie wiadomo jak to pokolorowac dajcie tu b0bera on powie co jest co a ja poprawie :P i zrobi sie 3d :DDDDD
giorgione Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 hehehehehehehe...:D Dobre, Bradzo mi się podoba czym to kolorowałeś?? Giorgione
rebuzz Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 no co wy bardzo ładny ogr .. tzn. mi sie podoba....:]:] POZDRO :]:]
b0ber Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 hyh, zaszyconym wielce tym zaszczytem ktorym zes mnie zaszczytnie zaszczycil :D ladnie wyszlo musze powiedziec, tylko proponowalbym wiecej kolorow uzyc :) jakbys nie wiedzial co jest co to pytaj :D
rebuzz Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Originally posted by mw4d rebuzz lubisz iron maiden? [piwo] TAK
Rekomendowane odpowiedzi