Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio bawiłem sie troche w anaglify to taka moja pierwsza probka. Ciekawe są takie rzeczy i fajnie by było tu je wrzucać.

sam obiekt wykonałem w 3d max, ale nie jest zbyt rewelacyjny wszystko wstawiłem tak na szybko zeby zobaczyc jak wyjdzie. Do zobaczenia efektu potrzebne są okulary 3d.(takie zwykłe cyjan czerwien czy cos takiego).

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi bardziej rozjeżdżają się własnie kolumny, a dół barbarzyńcy widzę idealnie góre troszke gorzej jakoś. Spróbuje jeszcze pomanipulować kamerą prawego oka bo wydaje mi sie zę to zależy od ustawienia dla oczu

edit: ale jak patrze z pewnej odległości to wygląda mi nawet dobże :)

Napisano

Jak założysz okularki do patrzenia na anaglify to daje to oszukuje to troszke oczy i daje efekt przestrzeni jeden okular jest czerwony a drugi cyjanowy(zielony) przez czerwony nie widac tego czerwonego a przez zielony tego zielonego więc jedno oko widzi inny obraz od drugiego troche przesunięty i razem wydaje sie ze to przestrzen oczywiscie jak sie to dobrze zrobi :)

Napisano

na moich okularkach wygląda dość nieprzestrzennie, o niebo za duże rozbieżności między widokiem z oczu, skala jest dośc spora scenki a różnice w perspektywach oczu jak w makrofotografii ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności