Napisano 22 Grudzień 200519 l Kaminek juz jest w tym pokoju, inwestor hce jeszcze telewizor plus mejsce dla kolacji od 4 do 12 osob. Taka moja propozycja dlja 22m2.
Napisano 22 Grudzień 200519 l Gdyby nie ten stol dla 6 osob to pierwsze skojarzenie z poczekalnia u lekarza ;] Ale ladnie wyglada , ciekawie , zwlaszcza sufit , troche tylko mi sie to mdle wydaj , no przynajmniej ja bym chcial nieco zywsze kolory miejscami :)
Napisano 20 Styczeń 200619 l cześć, mam takie pytanie jak ktokolwiek ma skorzystać z krzesła przy stole jaalnym znajdująym się tuż przy ścianie (hodzi mi o to pojedyncze)?:) poza tym poprawiłbym displace na tym łupku koło kominka, i jeszcze jedno strasznie przytłacza ilość elementów w tak małym pomieszczeniu, niektóre wylądają jakby były przeskalowane tylko po to żeby je wcisnąć.ale podoba mi się oświetlenie i dokłane teksturowanie. pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200619 l Autor Wiem ze oranzacja wnetrza ma duzo bledow. Ale wsystko po koleje. -z stola bedom korzystacz w tym wypadku, kedy przyjde gosczi, z kata jego na centr pokoju (propozycja inwestora). -nie trzeba zadnyh Hi-Fi i Domowego kina (propozycja zony inwestora). -kaminek jest z innego klimatu jak oranzacja calego pokoju, to hiba jest moj bled pracy z klijetem.