Napisano 22 Grudzień 200519 l No tak, święta już tuż tuż, więc z tej okazji postanowiłem zrobic kartke. Najpierw jednajk zanim mnie zjedziecie za jej wykonanie chciał bym złożyc wszystkim forowiczom życzenia zdrowych, wesołych świąt. Żeby nam tutaj przybywało coraz to więcej naprawde ciekawych prac i żeby wogóle było fajnie:) I jeszcze czego tam sobie życzycie:) Paweł K.
Napisano 23 Grudzień 200519 l Fajne se:) ...wszystkim zycz. Fajny watek w sam raz zeby sobie nawzajem zyczenia poskladac hej:)
Napisano 23 Grudzień 200519 l wesolych zatem ]:-> ale pracka okropna :p prawie jak wybuchajaca firanka pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200519 l E tam, taka tekturowo-cepeliowa stylistyka to nawet fajny pomysł. I z powodu fajnego pomysłu nie zjadę Cię za resztę :) Tylko co tam po prawej wystaje ze ściany? ;) No i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT życzę wszystkim forumowiczom. A pod choinką, życzę wam nowej maszyny/oryginalnych programów/mega zleceń za kosmiczną kasę* (* - zależnie od sytuacji życiowej :) )
Napisano 23 Grudzień 200519 l pomysl nawet fajny...troche kuleje wykonanie ale tu raczej o zyczonka chodzilo:D...wiec wsytkiego najlepszego zycze wszystkim...zdrowych i radosnych :)...i szczesliwego nowego:)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor Sory, faktycznie, nie zauważyłem, że ze ściany wystają mi dary od 3 króli:P Ale już poprawiłem conieco:P