ofca Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Takie cos dlubie w wolnych chwila od szkoly i D. postaram sie jak najwiecej zrobic. Licze rownierz na wasze pomysly, sugestyje etc bo nie mam konceptu zadnego jade na fristajlu oto co dotad zrobilem kawalek ponad 8k tris w sumie przed jakas wieksza optymalizacja. http://img448.imageshack.us/img448/687/swiatynia7oq.jpg
_michal Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 samo wejście mi się podoba, duże, monumentalne, mógłbyś dać widok z perspektywy człowieka, wówczas widać by było ogrom budowli. Co do wnętrza to się jeszcze nie wypowiadam, bo narazie to by się zawaliło po chwili. Skrzydła też ni przypiął, ni przyłatał. Ale poczekam na progress. IMHO powinieneś choćby szkice zrobić, jazda bez konceptów znacznie wydłuża pracę. Keep workin'
Gość Marioza Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 imnie tez sie bardzo podoba, czuć ogrom budowli, wyglada to na razie bardzo dobrze, czekamy na część dalszą : )
sartr Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 z trego ujecia jakos to wygląda- ale gdyby rzucic okiem z erspektywy gracza to stał by koło ogromnego boxa - ograniczenia polycountu niemasz wiec zdecydowanie zamało szczegółów jak narazie
Hatred Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 nom dystrybucja facow troche zjechana, kazdy schodek na oddzielnym facie a reszta az supermalodetaliczna :) mozna bylo by nad tym popracowac
Gość Marioza Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 jak dostanie gotyckich textur nabierze mrocznego blasku : ),
ofca Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 jak czytam te komentarze to az korci mnie by dalej robic, ale maxa teraz nie wlacze bo za dlugo przy nim nie usiedze....te glupie swieta psia max... co do tekstur...ekhm no narazie to przemilcze ok?:D najszybciej zajme sie detalizacja wejscia...cos trzeba tu wykombinowac, moze macie jakies pomysly? peace
Gość User190 Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Przypomina mi trochę yy.. bibliotekę saygona.. gdyby na forum zachowały się jakieś posty to mógłbyś się spokojnie tym inspirować :)
ofca Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 M@ati: no watek jeszcze jest jednak bez pracy... no coz... sprubuje samemu/ z wami cos wymodzic....tenks za cynka :D
ofca Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 malutki apdetj wejscia... cos tu jeszcze wymodze. tam gdzie koncza sie luki i jest plasko zakonczone zrobie 2 zwieczenia i takie jakby rogi i na nich zawiesze 2 duze jakby znicze olimpijskie - taki maly pomysl. obrazek: http://img390.imageshack.us/img390/3188/swiatyniacos0cs.jpg
Rekomendowane odpowiedzi