Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomysłu na tytuł jeszcze nie mam, ale rodzi się za to wizualny koncept w mojej głowie... pierwsze szkice niedługo. Ogólnie raczej klimaty fantasy.

Nie wiem do jakiego etapu uda mi się doprowadzić pracę, bo jeszcze mnie czeka obrona w styczniu :D

UPDATE: w załączniku pierwszy 5-cio minutowy koncept ;)

Update - 2 stycznia - ostatni koncept. Możliwe, że zmienią się jakieś drobne detale, ale w tym będę rzeźbił.

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Czesc aspenboy!

Gdyby twoj monster gapil sie na kwiatek, to dalbym tytul "Calineczka', bo ma wyraz twarzy jakby zobaczyl Naomi,

a mial swiadomosc problemu z gabarytem:D , hehe...

Zdrowych i wesolych, odjazdowego Sylwestra i sukcesu w Bitwie.

Pozdrawiam

Pavel

Napisano

Leru: dziękuję :)

PSychu: ten monster będzie się gapił ;) Na dniach wrzucę szkic lepiej precyzujący moje plany co do tej pracy, a co do tytułu... hmm... ile mam czasu na określenie tytułu? :D

Również wesołych Świąt (choć już prawie po...), i udanej biby sywestrowej; oraz powodzenia w bitwie! :)

EDIT: Kolejny, b, szybki koncept. Nieco zmieniłoby się otoczenie, ale ogólne założenia są te same - zestawienie monstrum z kwiatem (lotosu? paproci? no idea... yet). Pomysłu na tytuł nadal nie mam :D

EDIT #2: W pierwszym poście update'owałem załącznik. Pojawił się też tytuł :D

EDIT #3: Nieco podłubałem. Jakoś tak mi lewa ręka wyszła dłuższa od prawej - na razie zastanawiam się, czy zrobić korektę, czy może to wykorzystać (np. jedna ręka zdeformowana, coś a la Hellboy).

Leru - Zmieniłem tytuł pierwszego posta, ale tytuł wątku się nie zmienił - RATUNKU! ;)

Napisano

Chwilowo muszę zawiesić prace nad bitwą - robota & mgr spać nie dają... Ale może jeszcze zdążę wrócić do tematu. Jak nie wyrobię się przed końcem bitwy, to i tak dokończę go w trybie WIP :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności