aspenboy Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Pomysłu na tytuł jeszcze nie mam, ale rodzi się za to wizualny koncept w mojej głowie... pierwsze szkice niedługo. Ogólnie raczej klimaty fantasy. Nie wiem do jakiego etapu uda mi się doprowadzić pracę, bo jeszcze mnie czeka obrona w styczniu :D UPDATE: w załączniku pierwszy 5-cio minutowy koncept ;) Update - 2 stycznia - ostatni koncept. Możliwe, że zmienią się jakieś drobne detale, ale w tym będę rzeźbił.
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 aspenboy -> niewiele można powiedzieć więc tylko: Witam i powodzenia !
PSychu Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Czesc aspenboy! Gdyby twoj monster gapil sie na kwiatek, to dalbym tytul "Calineczka', bo ma wyraz twarzy jakby zobaczyl Naomi, a mial swiadomosc problemu z gabarytem:D , hehe... Zdrowych i wesolych, odjazdowego Sylwestra i sukcesu w Bitwie. Pozdrawiam Pavel
aspenboy Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 Leru: dziękuję :) PSychu: ten monster będzie się gapił ;) Na dniach wrzucę szkic lepiej precyzujący moje plany co do tej pracy, a co do tytułu... hmm... ile mam czasu na określenie tytułu? :D Również wesołych Świąt (choć już prawie po...), i udanej biby sywestrowej; oraz powodzenia w bitwie! :) EDIT: Kolejny, b, szybki koncept. Nieco zmieniłoby się otoczenie, ale ogólne założenia są te same - zestawienie monstrum z kwiatem (lotosu? paproci? no idea... yet). Pomysłu na tytuł nadal nie mam :D EDIT #2: W pierwszym poście update'owałem załącznik. Pojawił się też tytuł :D EDIT #3: Nieco podłubałem. Jakoś tak mi lewa ręka wyszła dłuższa od prawej - na razie zastanawiam się, czy zrobić korektę, czy może to wykorzystać (np. jedna ręka zdeformowana, coś a la Hellboy). Leru - Zmieniłem tytuł pierwszego posta, ale tytuł wątku się nie zmienił - RATUNKU! ;)
aspenboy Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Chwilowo muszę zawiesić prace nad bitwą - robota & mgr spać nie dają... Ale może jeszcze zdążę wrócić do tematu. Jak nie wyrobię się przed końcem bitwy, to i tak dokończę go w trybie WIP :)
Shogun 3D Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Wow! Gargulec! Lubie gargulce! Tylko one mnie nie lubią... :( Anyway: daj do tego warsztat, urodziwa rzeźbiarkę i masz finał w kieszeni... Shit, po co ja to piszę?
Rekomendowane odpowiedzi