PSychu Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Zdrowych i spokojnych Tak dla rozgrzewki pierwszy z zycia wziey temat: dziecko w drodze do szkoly. (Jesli nie wiecie kto bedzie bestia, polecam odwiedzic jakakolwiek szkole podstawowa) Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia w bitwie. ( pierwsze szkice jak tylko uspie moje bestje :D )
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 PSychu -> Witam w Bitwie z kolejnym tematem "na luzie" Powodzenia w jego realizacji :)
PSychu Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 Bestie uspione Tomasz S. Kruk: -dzieki, mam nadzieje... Leru: - "na luzie"?!! Jestem spiety jak mlody hipopotam i jak przymykam oczy... (dzieki Panie za katar:rolleyes: ). To moja pierwsza Bitwa w ktorej bede rozumial co do mnie mowia inni i mial swiadomosc co sam pisze... hehe. Mam zamiar zrobic troche szkicow zeby ustawic kompozycje, ktorej tajniki wlasnie zglebiam. Pierwsze szkice wstepne bede robil dla zlapania klimatu sytuacji ktora sobie wyobrazilem. To taki na szybko...
Baldack Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 hmm...mam nadzieje ze czerpiesz "natchnienie" z filmów czy wiadomosci:P
PSychu Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 Baldack: - Na swoja "bestie" nie nazekam, ale pomysly biore z jej klasy... to smutne ale niestety prawdziwe :( .
aspenboy Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 PSychu, ciekawie zapowiada się Twoje podejście do tematu. Powodzenia! :)
Koniu_PL Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 Hehe... A to się trafił temat... Ciekawe, jak wyjdzie... Życzę powodzenia...PSychu - temat taki z życia wzięty :]
hkropinski Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 heh... oryginalny temat, podoba mi się, powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi