Napisano 24 Grudzień 200519 l Zdrowych i spokojnych Tak dla rozgrzewki pierwszy z zycia wziey temat: dziecko w drodze do szkoly. (Jesli nie wiecie kto bedzie bestia, polecam odwiedzic jakakolwiek szkole podstawowa) Pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia w bitwie. ( pierwsze szkice jak tylko uspie moje bestje :D )
Napisano 24 Grudzień 200519 l PSychu -> Witam w Bitwie z kolejnym tematem "na luzie" Powodzenia w jego realizacji :)
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor Bestie uspione Tomasz S. Kruk: -dzieki, mam nadzieje... Leru: - "na luzie"?!! Jestem spiety jak mlody hipopotam i jak przymykam oczy... (dzieki Panie za katar:rolleyes: ). To moja pierwsza Bitwa w ktorej bede rozumial co do mnie mowia inni i mial swiadomosc co sam pisze... hehe. Mam zamiar zrobic troche szkicow zeby ustawic kompozycje, ktorej tajniki wlasnie zglebiam. Pierwsze szkice wstepne bede robil dla zlapania klimatu sytuacji ktora sobie wyobrazilem. To taki na szybko...
Napisano 24 Grudzień 200519 l hmm...mam nadzieje ze czerpiesz "natchnienie" z filmów czy wiadomosci:P
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor Baldack: - Na swoja "bestie" nie nazekam, ale pomysly biore z jej klasy... to smutne ale niestety prawdziwe :( .
Napisano 25 Grudzień 200519 l PSychu, ciekawie zapowiada się Twoje podejście do tematu. Powodzenia! :)
Napisano 25 Grudzień 200519 l Hehe... A to się trafił temat... Ciekawe, jak wyjdzie... Życzę powodzenia...PSychu - temat taki z życia wzięty :]