Ardeni Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Zapodaje ostatine renderki pojazdu, który teraz sobie robie. Wsadziłem do do Game art (i już z tamtąd przeniosłem, bo nikt nie komentował) bo jest to poniekąt pracka, która mogła by być w jakiejś gierce. Mogę chyba użyć sobie koncepta z burżuazii? koncept:http://svx.pl/~burzuj/pliki/koncepty/6/011.jpg Moje renderki okolo 3h pracy, bo tył musiłem wymienić w połownie roboty Siateczka będzie w krótce. POzdro ZIomy edit: Najbardziej chodzi mi w tym modelu o otexturowanie więc małe bugi, których nie bedzie widć dopuszczam. A co do smootha to jest jeszcze bardzo prymitywna wersja co z resztą widać.
Ardeni Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Napisano 26 Grudzień 2005 daje nast. obrazek z maxa screen troche krzywo, ale to można szybko poprawić
Ardeni Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 To ja dalej ciągne ten monolog, bo nikt nie chce komentować (chyba nie dostanie za to usunięty moj temat?) : nast render: I jeszcze ze smoothem :
SimeN Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Z (mesh/turbo) smoothem, ale nadal kanciasto. Jak ty modelowales, tyl osobno, przod osobno?:| Te rury od zderzaka wchodza w karoserie. Dla mnie to wszystko jakies dziwne :) powodzenia edit: sprobuj mniej chaotycznie rozmieszczac ta siatke, tam gdzie masz dlugie elementy nie boj sie dac edge, chyba, ze to lowpoly ma byc.
Ardeni Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 To ma być lowpoly, chcę zrobić jakąś najlepszą texture, a model to swoją drogą
mr.funky Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 te rury z przodu sa straszne - zrob cos lepiej z nimi :)
Ardeni Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Co niby?, takie są na koncepcie, a ja chcę się go trzymać.
SimeN Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 mr.funky'emu chodzi o to, jesli moge wyjasnic, pozwol :), ze na koncepcie, rury rozchylaja sie od dolu do gory, natomiast u Ciebie daja efekt lekkiego nieladu. Mysle, ze po nalozeniu tekstury bedzie lepiej. Pogrub je jednak, bo chyba sa zacienkie :)
Rekomendowane odpowiedzi