Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Nie mogłem się zdecydować czy dać to do 2d czy 3d. Daję tu, więc oceniajcie wieżę a zwłaszcza to, jak dobrze jest wpasowana w otoczenie. Woda jest zrobiona wyłącznie w PSie więc nie krytykujcie za bardzo, ok? To taki dodatek. (po prostu wiem, że można ją było lepiej zrobić :] ). Dla jasności (wałków nie sieją ;)) - wieża jest 3d, miasto to zdjęcie, woda i akcesoria wodno-wypoczynkowe to Photoshop.

Z góry dzięki za, jakże oczekiwane, C&C.

[ATTACH]27814[/ATTACH]

[ATTACH]27815[/ATTACH]

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny pomysł!

Wygląda bardzo dobrze, popraw tylko szybko jedno: brakuje odbić słupów w wodzie.

aha, nie wiem czy cień od drzew na wieży pada zgodnie z tym co widać po kamienicach ale to juz czepiam się trochę;)

pzdr

Napisano

Widac ze to fotomontarz :) Wieza strasznie odstaje, a łódka na wodzie tez niezbyt wyglada :) i kto wogole wylewa wode na ulice ?? bo to tak troche wyglada :D

Napisano

Powiem tak: nie wygląda to jak wenecja, miasto na wodzie, tylko jakby ulice zalano wodą, chodzi o to, że woda jest za wysoko, jeżeli jest chodnik i zaraz 5cm pod nim woda to coś jest nie tak, woda powinna być niżej, żeby w razie deszczu mógł się podnieść jej poziom bez szkód dla zabudowań. Jeśli chodzi o wieże, to całkiem nieźle, mi się podoba.

Napisano
  • Autor

maras: słupy są tak cieńkie, że ich odbicia są zbyt rozmyte na falującej wodzie żeby było je widać. Widać je na bardzo krótkim odcinku. Sprawdzałem :)

streaker: co do wody - masz racje. m.in. to miałem na myśli mówiąc że można by ją lepiej zrobić :)

mkk3a: oryginał na życzenie - fotka centrum Piotrkowa (by mr_marchew)

Dzięki za pozytywne komentarze dot. wieży - zależało mi na tym, żeby wyglądała jak prawdziwa, skoro ktoś tak mówi, to już nieźle :)

[ATTACH]27890[/ATTACH]

Napisano

nawet fajne, tylko woda wyglada jakby byla bardzo plytka... na, ktorej z kolei nie moglyby plywac za duze łodki :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.