Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, oto moje pierwsze wnetrze pokazane na forum (w sumie troche ich robilem). Pomysłu tutaj mało, jest to moje ćwiczenie materiałów i oświetlenia w v-ray. Czas ustawiania, komponowania i testowania - 2 wieczory. Rendering 10,5 h (przy 2000x1500)

ro5c4uz.jpg

ps. Poprawilem troche pokoik i dałem lepszą jakość. Dzieki za komentarze.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 13,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

strasznie wysoko okna chyba, jakos dziwnie z proporcjami chyba.

Napisano
  • Autor

hmm, może troche, ale w normie sie mieszczą. chyba na 100 cm robilem

Napisano

troche dziwne swiatlo jest na suficie pozatym ok.

jestli chodzilo tylko o cwiczenie materialow to ci niezle poszlo

Napisano

Rendering bardzo przyzwoity ale!!! Okna mają złą proporcjie no chyba ze mieszkamy w nietypowym irlandzkim domu :) to raz przydalo by sie wiecej elementow znacznie wiecej szczegol czasami przesadza o wszystkim:) powodzenia skoncz ta scene bo zapowiada sie naprawde fajna pracka moze powieksz ten salon? zrob jakis kominek bo modele kanap sa cool radze.Zrobisz jak uwazasz:)

Napisano
  • Autor

Jestem w trakcie poprawiania, jak znajde chwile to skończe i wrzuce poprawioną

Napisano

za oknami za wyraznie. przepalic by sie prydalo troche... fotele okropne ale ladne wyszly na tym renderze... no i jakas klameczka w oknie by sie przydala...

Napisano

hm...chyba karnisze trochę za wysoko...

zestaw wypoczynkowy ze stolikiem może by dac do przodu i rozsunąć, ciężko się przedostać do kanapy, o kolanach szorujących o blat stolika nie wspomnę, masz jeszcze przeciez pusty cały środek salonu!

nie ma sensu upychać mebli pod ścianami...

wzór na dywaniku - może bardziej tradycyjny, jakiś centralny zawijas z roślinną obwódką, teraz kojarzy mi się z wyciętym kawałkiem wykładziny

a tak poza tym to najs ;)

gościnnie - dziewczyna Marcina

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze. nie mam czasu (jak zwykle) dłubać tej wizki, poprwilem pare rzeczy i dałem lepszą jakość.