siwy Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Witam, oto moje pierwsze wnetrze pokazane na forum (w sumie troche ich robilem). Pomysłu tutaj mało, jest to moje ćwiczenie materiałów i oświetlenia w v-ray. Czas ustawiania, komponowania i testowania - 2 wieczory. Rendering 10,5 h (przy 2000x1500) ps. Poprawilem troche pokoik i dałem lepszą jakość. Dzieki za komentarze.
lu Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 strasznie wysoko okna chyba, jakos dziwnie z proporcjami chyba.
siwy Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Napisano 26 Grudzień 2005 hmm, może troche, ale w normie sie mieszczą. chyba na 100 cm robilem
Cug Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 troche dziwne swiatlo jest na suficie pozatym ok. jestli chodzilo tylko o cwiczenie materialow to ci niezle poszlo
Gość Łukasz123456 Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Rendering bardzo przyzwoity ale!!! Okna mają złą proporcjie no chyba ze mieszkamy w nietypowym irlandzkim domu :) to raz przydalo by sie wiecej elementow znacznie wiecej szczegol czasami przesadza o wszystkim:) powodzenia skoncz ta scene bo zapowiada sie naprawde fajna pracka moze powieksz ten salon? zrob jakis kominek bo modele kanap sa cool radze.Zrobisz jak uwazasz:)
siwy Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 Jestem w trakcie poprawiania, jak znajde chwile to skończe i wrzuce poprawioną
Ryjas Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 za oknami za wyraznie. przepalic by sie prydalo troche... fotele okropne ale ladne wyszly na tym renderze... no i jakas klameczka w oknie by sie przydala...
m.arc.in Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 hm...chyba karnisze trochę za wysoko... zestaw wypoczynkowy ze stolikiem może by dac do przodu i rozsunąć, ciężko się przedostać do kanapy, o kolanach szorujących o blat stolika nie wspomnę, masz jeszcze przeciez pusty cały środek salonu! nie ma sensu upychać mebli pod ścianami... wzór na dywaniku - może bardziej tradycyjny, jakiś centralny zawijas z roślinną obwódką, teraz kojarzy mi się z wyciętym kawałkiem wykładziny a tak poza tym to najs ;) gościnnie - dziewczyna Marcina
siwy Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 dzieki za komentarze. nie mam czasu (jak zwykle) dłubać tej wizki, poprwilem pare rzeczy i dałem lepszą jakość.
Rekomendowane odpowiedzi