Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

chyba w Twoim mniemaniu nielot007, ja to widze ze Ty sie chyba urodziłeś już z umiejętnością modelowania w 3D skoro taki mądry i wszechwiedzący jesteś a nawet nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie tylko próbujesz się popisać swoją wyższością stosując głupie komentarze.

Napisano

kurcze, masz pelno trojkatow,

masz takie tu polowiczne rozwiazanie

auto5fd.th.jpg

Napisano
chyba w Twoim mniemaniu nielot007, ja to widze ze Ty sie chyba urodziłeś już z umiejętnością modelowania w 3D skoro taki mądry i wszechwiedzący jesteś a nawet nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie tylko próbujesz się popisać swoją wyższością stosując głupie komentarze.

Lol xD.

To ja ci powiem tak - od nowa zacznij :>

Napisano

knysha--> hehe :D

hindus--> mozliwe choc nie dokonca bo ja tez (chyba) odrazu zaczelem robic samochody ale nie zadawalem bezsensownych pytan tylko ogladalem siatki :D

to co narysowal illy jest w kazdym modelu (w ktorym jest pokazana siatka) na kazdym forum wystarczylo wpisac w wysz. siatka samochod czy cos w tym stylu i wylecialo by 1000000000000 pomocy tak sie najlepiej uczy jak bedziesz patrzyl na siatki to bedziesz wiedzial :) napewno masz wiedze jak robic samochody (widziales pare tutow) wiec teraz nic innego jak patrzenie na siatki a jest duuuuzo ladnych siatek nawet na tym forum :)

zobacz siatki wiktora sub zeus'a(z smcars) majestic'a(tez) czy innych wystarczy poszukac..........

ps. i luknij na linka ktory zamiescil krzemian bo wiekszosc starych samochodziarzy na tym tutku sie wzorowalo sam zaczynalem od niego i mi baaaaardzo pomogl zrozumialem co gdzie ma byc :D

pozdro i peace !!

Napisano

Ja tez zaczalem zabawe z 3d od samochodow. Oczywisice poczatki byly ciezkie ale jakos sobie radzilem. Nielot dobzrze gada. Ogladaj siatki ile wlezie bo to podstawa. Z nich mozna sie nauczyc wiecej niz z tutkow nie raz:) A jesli idzie o tutki to jakos mi w pamieci zapadl ten:Honda NSX

Jakos fajnie sama technika jest opisana. To zycze powodzenia.

pozdrawiam

Napisano

Jak ja robilem samochod, albo probowalem a ktos na forum robil inny, to zawsze prosilem o zoom'a miejsca ktorego sam nie umialem rozwiazac ;p