Napisano 27 Grudzień 200519 l http://img495.imageshack.us/my.php?image=beztytuu2kp.jpg Jak dobrze dodać podziały do tego elementu karoserii?
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor chyba w Twoim mniemaniu nielot007, ja to widze ze Ty sie chyba urodziłeś już z umiejętnością modelowania w 3D skoro taki mądry i wszechwiedzący jesteś a nawet nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie tylko próbujesz się popisać swoją wyższością stosując głupie komentarze.
Napisano 27 Grudzień 200519 l Uspokój się, człowieku. Nie wiem gdzie ty tu widzisz "wywywższanie". A swoją drogą to próbowałeś w ogóle sam czegoś o tym poszukać? Pełno jest tutków w necie, choćby tutaj - http://67.15.36.49/team/Tutorials/fiat500/images/page4_pic08.jpg
Napisano 27 Grudzień 200519 l illy chcial ci przez to powiedziec ze jak modelujesz auto to unikaj trójkatów.
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli ;) i mam nadzieję, że w przyszłości mogę na Was liczyć...
Napisano 27 Grudzień 200519 l chyba w Twoim mniemaniu nielot007, ja to widze ze Ty sie chyba urodziłeś już z umiejętnością modelowania w 3D skoro taki mądry i wszechwiedzący jesteś a nawet nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie tylko próbujesz się popisać swoją wyższością stosując głupie komentarze. Lol xD. To ja ci powiem tak - od nowa zacznij :>
Napisano 28 Grudzień 200519 l knysha--> hehe :D hindus--> mozliwe choc nie dokonca bo ja tez (chyba) odrazu zaczelem robic samochody ale nie zadawalem bezsensownych pytan tylko ogladalem siatki :D to co narysowal illy jest w kazdym modelu (w ktorym jest pokazana siatka) na kazdym forum wystarczylo wpisac w wysz. siatka samochod czy cos w tym stylu i wylecialo by 1000000000000 pomocy tak sie najlepiej uczy jak bedziesz patrzyl na siatki to bedziesz wiedzial :) napewno masz wiedze jak robic samochody (widziales pare tutow) wiec teraz nic innego jak patrzenie na siatki a jest duuuuzo ladnych siatek nawet na tym forum :) zobacz siatki wiktora sub zeus'a(z smcars) majestic'a(tez) czy innych wystarczy poszukac.......... ps. i luknij na linka ktory zamiescil krzemian bo wiekszosc starych samochodziarzy na tym tutku sie wzorowalo sam zaczynalem od niego i mi baaaaardzo pomogl zrozumialem co gdzie ma byc :D pozdro i peace !!
Napisano 28 Grudzień 200519 l Ja tez zaczalem zabawe z 3d od samochodow. Oczywisice poczatki byly ciezkie ale jakos sobie radzilem. Nielot dobzrze gada. Ogladaj siatki ile wlezie bo to podstawa. Z nich mozna sie nauczyc wiecej niz z tutkow nie raz:) A jesli idzie o tutki to jakos mi w pamieci zapadl ten:Honda NSX Jakos fajnie sama technika jest opisana. To zycze powodzenia. pozdrawiam
Napisano 28 Grudzień 200519 l Jak ja robilem samochod, albo probowalem a ktos na forum robil inny, to zawsze prosilem o zoom'a miejsca ktorego sam nie umialem rozwiazac ;p