Gość MaxExpert Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Moje kolejne prace ukażą się wkrótce!
Marcin Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 MaxExpert - zapoznaj się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków i nanieś niezbędne poprawki : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 jak tez z całym regulaminem forum aby uniknąc takich sytuacji (jesli jeszcze tego nie zrobiłeś) : http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Ebor Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 ksywka troche nie pasująca do pracek :P .. Ale pewnie od niedawna zajmujesz sie 3D.
Gość User190 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 yyyyy................ na tym forum jest sporo początkujących, ale większość z nich wie, że pracek na tym poziomie nie ma sensu pokazywać :/ Co to ma być?? My rozumiemy, że cieszysz się iż poznajesz ten jakże wspaniały program, ale beeez takich na forum plz... to galeria i to do czegoś zobowiązuje!! (jeeez, jak to zabrzmiało!! ;)
w!e8 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 na "pracy" pt kosmos-nic nie ma twojego ;) kulki gotowe są w prymitywach, materiały tak samo co to ma być ? chcesz nam pokazać co 3dsmax ma już w sobie ;) ?
w!e8 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 dobra już nie robcie sobie jaj. ;] chłopak się zrazi i rzuci zabawe ;d a kto wie-moze drugi Baginski nam wyrosnie, nigdy nic nie wiadomo scorpik też tak zaczynal w muzyce ;D
Marcin Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 prosil bym o jakas kulture , nowy uzytkownik ktory poznaje program nie jest obiektem do wyzywania sie MaxExpert - cwicz, przerabiaj turoriale, i tworz nowe prace no jeszcze brakuje ci troche do doskonałosci ale kazdy tak zaczynal, nie zniechecaj sie tylko bron Boze jedynei troche samokrytyki bo faktycznie naraize slabiutko , gdy osiagniesz juz jakis zadowalajacy poziom smialo pokazuj to na forum
Gość User190 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Marcinie, wiem, że polemika z modem nic nie da, niemniej jednak myślę, że >jakiś Choć , nie powiem/napiszę, twoje zachowanie podobało mi się - tak, jak na moda przystało :)
Baldack Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 z czasem nauczy sie pokory, jeden blad czyz to tak duzo?... ja musialem dostac 3 bany:D z czego jeden to tak z 2miechy trwal:] pozdro dla adka:)
Rekomendowane odpowiedzi