Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor Siegmar - znowu grasz w AA :P? Leper - on tu jeszcze nie był faszystą , tylko chciałbys Bondem albo Dartanianem;)
Napisano 28 Grudzień 200519 l taka karykaturka...fajna bardzo...tylko szkoda ze nie bardziej "karykaturalna":p
Napisano 28 Grudzień 200519 l buahaha jak zobaczylem temat to sie przekrecilem. jak zobaczylem pracke to sie skrecilem:) francja elegancja podoba mi sie:D czekam na tlo:]
Napisano 28 Grudzień 200519 l Milutkie, tylko brakuje mi położa - fajnie byłoby, gdybyś dorzucił jakieś tło, albo chociażby wspomniane wześniej podłoże :)
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor Czak1 - ten Hitler to sam w sobie już w rzeczywistości był całkiem karykaturalny he he Arturros, M@ti - hmmm... może go umieszcze w jakiejś scenie walki z jakimś innym politykiem z tamtych czasów i coś podłoże;)
Napisano 29 Grudzień 200519 l wykadruj tak jak jest na miniaturce - wtedy jest znacznie mocniejsze! po za tym cała reszta jest dużo słabsza, karykaturalna, a twarz to portret, więc wykadruj
Napisano 29 Grudzień 200519 l w tym pseudo dresiku i z tym ułożeniem rąk wygląda jakby robił breakdancową falę ;]
Napisano 30 Grudzień 200519 l a moze do bitwy to wystawisz? tylko pieknosci jeszcze brakuje...jego sekretarka?:D bajer :D
Napisano 31 Grudzień 200519 l hehe zaczesać włoski od góry i Trawolta z gorączki sobotniej nocy jak żywy:P
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor PapoVader-nie_bedzie_to_portret,_lecz_rysunek_satyryczny,mam_nadzieje;) Mentaller-moze_i_tanczyc_ktoś_tu_bedzie,nie_wiem_czy_on,Stalin,Putin,czy_jeszcze_ktos_inny. RA-:) Baldack-munur moze i tak,ale sfastyka nikomu dobrze juz nie zrobi;) Ofca-:Dto jest pomysl,warty przemyslenia,w Nowym Roku!:) Pablonardo-hahaha...ciekawe,ze taki podobienstow tu widzisz ;) Javor-niech go diabli,a nie bogowie;) dzieki za komentarze:)