comix Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 s3y! Mam bardzo dziwny problem ;/ kiedy zminimalizuje max\'a i spowrotem go przywróce na pełny ekran znika mi command panel ;/ Co sie dzieje?! Nic nie daje ponowne go włączenie czy też ponowne załadowanie ustawień... trzeba wyłaczyć max\'a i ponownie go uruchomić ;/ [a wiecie ile sie max uruchamia ;/] Jeżeli ktoś może pomóc byłbym bardzo wdzięczny ;D pozdroo [piwo]
saygon Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 max miewa takie odchyly jak pracuje sie na zawalonej scnce/ zawalonym systemie.
VGT Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 fakt, że ja też miewam u siebie takie dziwne wybryki - znika panel, viewport ma jakies smieci, ale wtedy tylko wciskam \"2\" czyli \"show tab panel toggle\" co powoduje włącznie / wyłącznie (zależnie od wcześniejszego stanu) panelu i jednocześnie porządkuje całą kaszanę. wtedy jeszcze raz \"dwójeczka\" i już wszystko ok - przynajmniej u mnie...
comix Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Napisano 27 Lipiec 2003 jak narazie działa ok ;] [dzisiaj] Nie sądze żeby to była wina zawalonego sys - mam pożądek; a max wcale nie ma skomplikowanej sceny ;/ cos jednak musi być przyczyną... ...czasami cos musi nie działać... ;) pozdroo [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi