TIMOTI Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 no w koncu to zamiescilem juz niepozmieniam materiału bo mi kmp za mocno muli wiec niestety animka tez niewypali bo nieuda mi sie zrobic jak kmp tak klatkuje PODSUMOWANIE: Object: 1099 Faces: 1037762 Memory Used: 246,2 ----> mam 256 ramu wiec sie niedziwei ze az tak tnie MACIE POMYSŁĄ CO BYM MÓGŁ TERAZ ZROBIC ŻEBYM SIE PODSZKOLIŁ ?? to by było tyle
Pablo Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 No No Timoti...mpodel wyszedl Ci naprawde super...ale z oswietleniem troche gorzej...moglbys mi wysalc ta scenke? to zrobie lepszy render jak chcesz?:) pozdr
rebuzz Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 hhehehe wiesz co stary....ale model ktory zrobiles jest autentyczny!! mam taki sam w domu na szafie u brata..........podobizna w 100% !!
MC-Maxim Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 HEHEHE ... Spoko modelik .... tylko zeczywiscie oswietlenie jest skopane [hmmm] Musisz ustawic bardziej szczegolowe cienie w opcjach swiatla ktore oswietla scene ! Ale model COOL :P
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 hmmm Timoti sciagnalem ten plik od Cieebie z edysku...ale chyba cos zle sciagalo...bo nie ma wieksocs objektow...zreszta sam zobacz.. pzodr
TIMOTI Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Napisano 27 Lipiec 2003 o fuck jak sie skopalo zaraz to wyekportuje i jeszcze raz zamieszcze pewnie cos zle sie nagralo na edysk dzieki MC-Maxim, rebuzz, Pablo [piwo] PS. Pablo tobie klatkuje jak ten model otwierasz czy nie ??
TIMOTI Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Napisano 27 Lipiec 2003 Pablo już wrzuciłem na edysk nazwa car.3ds
TIMOTI Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 dawno nic niezmienialem a teraz troche pozmienialem material ale ta bitwa wiec narazie tyle w niektorych miejscach niema bo przeoczylem ocencie jak teraz wyglada (postaram sie jak najszybcie zmienic material na calym samochodzie)
TIMOTI Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 napiszcie cos bo nieiwem czy tak dobrze ale mysle ze tak jest zajebiscie a czy czarny pozostawic taki jak jest czy troche go rozjasnic i dac mu tez odbicia ??
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 chyba brakuje paru klockow.....co nie ?? troche dziwne to wyglada......bez nich.....
TIMOTI Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 Originally posted by rebuzz chyba brakuje paru klockow.....co nie ?? troche dziwne to wyglada......bez nich..... kmp mi muli wiec ukrywam i czesciami zmieniam material bo trzeba kazdy klocek zaznaczyc ale spoko wszystko bedzie Pozdr
TIMOTI Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 no i wreszcie zrobilem tylko 2 niedociagniecia : jest w powietrzu i swiatla niema ale to kiedys poprawei ocencie
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 na jasnym podłożu mnie bardziej przekonywał.... więc albo poprawisz to co jest albo proponowałbym wrócić do jasnego groundu... pozdrawiam [piwo]
TIMOTI Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 Originally posted by boowa na jasnym podłożu mnie bardziej przekonywał.... więc albo poprawisz to co jest albo proponowałbym wrócić do jasnego groundu... pozdrawiam [piwo] Spoko zmienie poznije na jasne podloze i dodam swiatla bow tym chcialem tez swiatla dac ale mi sie max wylaczyl jak chcialem renderowac i to za kazdym razem wiec je usunolem
Rekomendowane odpowiedzi