Napisano 26 Lipiec 200321 l no w koncu to zamiescilem juz niepozmieniam materiału bo mi kmp za mocno muli wiec niestety animka tez niewypali bo nieuda mi sie zrobic jak kmp tak klatkuje PODSUMOWANIE: Object: 1099 Faces: 1037762 Memory Used: 246,2 ----> mam 256 ramu wiec sie niedziwei ze az tak tnie MACIE POMYSŁĄ CO BYM MÓGŁ TERAZ ZROBIC ŻEBYM SIE PODSZKOLIŁ ?? to by było tyle
Napisano 26 Lipiec 200321 l No No Timoti...mpodel wyszedl Ci naprawde super...ale z oswietleniem troche gorzej...moglbys mi wysalc ta scenke? to zrobie lepszy render jak chcesz?:) pozdr
Napisano 26 Lipiec 200321 l hhehehe wiesz co stary....ale model ktory zrobiles jest autentyczny!! mam taki sam w domu na szafie u brata..........podobizna w 100% !!
Napisano 26 Lipiec 200321 l HEHEHE ... Spoko modelik .... tylko zeczywiscie oswietlenie jest skopane [hmmm] Musisz ustawic bardziej szczegolowe cienie w opcjach swiatla ktore oswietla scene ! Ale model COOL :P
Napisano 27 Lipiec 200321 l hmmm Timoti sciagnalem ten plik od Cieebie z edysku...ale chyba cos zle sciagalo...bo nie ma wieksocs objektow...zreszta sam zobacz.. pzodr
Napisano 27 Lipiec 200321 l Autor o fuck jak sie skopalo zaraz to wyekportuje i jeszcze raz zamieszcze pewnie cos zle sie nagralo na edysk dzieki MC-Maxim, rebuzz, Pablo [piwo] PS. Pablo tobie klatkuje jak ten model otwierasz czy nie ??
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor dawno nic niezmienialem a teraz troche pozmienialem material ale ta bitwa wiec narazie tyle w niektorych miejscach niema bo przeoczylem ocencie jak teraz wyglada (postaram sie jak najszybcie zmienic material na calym samochodzie)
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor napiszcie cos bo nieiwem czy tak dobrze ale mysle ze tak jest zajebiscie a czy czarny pozostawic taki jak jest czy troche go rozjasnic i dac mu tez odbicia ??
Napisano 5 Sierpień 200321 l chyba brakuje paru klockow.....co nie ?? troche dziwne to wyglada......bez nich.....
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor Originally posted by rebuzz chyba brakuje paru klockow.....co nie ?? troche dziwne to wyglada......bez nich..... kmp mi muli wiec ukrywam i czesciami zmieniam material bo trzeba kazdy klocek zaznaczyc ale spoko wszystko bedzie Pozdr
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor no i wreszcie zrobilem tylko 2 niedociagniecia : jest w powietrzu i swiatla niema ale to kiedys poprawei ocencie
Napisano 5 Sierpień 200321 l na jasnym podłożu mnie bardziej przekonywał.... więc albo poprawisz to co jest albo proponowałbym wrócić do jasnego groundu... pozdrawiam [piwo]
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor Originally posted by boowa na jasnym podłożu mnie bardziej przekonywał.... więc albo poprawisz to co jest albo proponowałbym wrócić do jasnego groundu... pozdrawiam [piwo] Spoko zmienie poznije na jasne podloze i dodam swiatla bow tym chcialem tez swiatla dac ale mi sie max wylaczyl jak chcialem renderowac i to za kazdym razem wiec je usunolem