Gość raminez Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 nowa postac ..uzaleznionego pana od heroiny....tektury sa tylko na pstaci ..reszta jest tymczasowa ...klopoty ze swiatlem ..jak zawsze zreszta . za pomoc dzieki
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 o qqqqrde... a co to takiego tam miedzy nogami...??? Na kim sie wzorowales jak "dziergales" ta postac?? ;)
Morph0001 Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Hey zajewista anatomia, spcjalnie nogi i stopy, chociaz po prawej stronie prawego kolana jakies tam faldy sie zrobily. Ogolnie wspanialy model i dobre textury.
Gość raminez Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 postac to poser + pare przerobek aby wygladal "ladnie"...tekstury Photoshop ..nakladam to w max'ie..a rendery probne w vray...a miedzy nogami to kawalek kregoslupa ale to chwilowe ..bedzie tam wisiec pepowina...( taki absurd ) ...bedzie ON swiezo po porodzie ale przed szczalem w zyleczke...
nocny drwal Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 anatomia wymiata... tylko oczy ma tak dziwnie przekrzywione ;]
illy Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 jak zawsze prace ramineza mi sie\ podobaja :) swietne spojzenie na swiat
AnyMan Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Hehee, no ale jakby tak z dalsza spojrzeć (znaczy na attachment) jeszcze tytuł "addicted", to można pomyśleć, że chodzi... o co innego;d. Don't you think?;] Ale z bliska to już co innego, świetna anatomia. Chyba przestanę zaglądać do cudzych wątków żeby na jaką deprechę nie zapaść... Powodzenia!
Gość raminez Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 addicted ..uzalezniony ..ten jegomosc ..ma problemy z heroina .....tak ja to odbieram poprawie paznokcie na bardziej polamane bo ten przystojniak ma je jak u kobiety :)..kolano ..zjechalo ..i wlosy ..oraz otoczenie...duzo roboty ..i OSWIETLENIE>...koszmar ..niemoge nic wymyslec...pomocy..
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 hehe... przypomina mi to obrazy z książki "imperium wilków", tam mordercy torturowali kobiety wpychając im do pochwy metalowe prędy nadziane żyletkami...:D... ciekawa praca, pozdrawiam
AnyMan Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Wiem, co to znaczy "addicted", ale w tytule nie określiłeś... od czego;). Pozdr.
Koniu_PL Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 hkropinski jesteś szczery :D Pracka jest cool wymiata.... Oświetlenie... hm... tak sobie myślę, może byś dał oświetlenie z drugiej strony, np. z lewej i przyciemnił obrazek... chodzi mi, aby uzyskać półmrok. I może daj jakieś... wymiciny :] na ścianach... Pozdro 4 All
Gość raminez Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 wlasnie tu jest problemswiatlo ...niemoge sobie porraszic ...hahaha ale cos tam dlubie..pozdro
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 siatka się chyba skaszaniła w okolicach górnej części klatki piersiowej, poza tym wygląda ciekawie.. :) Hmm... może więcej fioletu dodać do tekstury?? Wyglądałoby może ciekawie.. powinieneś chyba tez nieco bardziej uwidocznić zyły (chocby nawet domalowujac w shopce) - u ćpunów zawsze je wyraźnie widać... nie tylko na rękach.. na nogach też - wpłynie to w pewnym sensie na mocniesze skojarzenia :) Może nieco bardziej podkrążon oczy?? :> Podobają mi się Twoje prace - mają taki chory klimat.. taki mój :) Czasami mam ochotę całe Ci je przemalowac i zrobić to po swojemu, bo masz fajne pomysły :) Walcz z tym światełem.. może w tle jakieś chore kolorki?? Heheeee... ja bym za nim ustawił takiego wielgaśnego pluszowego misia (a'la kociaki z teledysku mansona - tainted love), który trzyma mu rękę na ramieniu.. Wyglądałby bosko z tej perspektywy :) :D Ale o ja będę pisał i tak zawsze robisz po swojemu :P Powodzenia!!!
Gość raminez Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 siatka sie popiepszyla na klatce ...ale bardziej przedstawia to jego "pieknosc"....swiatlo o tak zmieil bym jak bym wiedzial jak....pracuje nad tym ale??:)...a zyly jak najbardziej ...aczkolwiek niektore cpony maja problemy z zylami i robia sie im lub zdarza tzw.przeszczelenie zyly ..lub ropienie..tak jak w przypadku klucia domiesniowego... praca bedzie brudna i okropna jak zycie cpuna ..aczkolwiek jego wlasne ..nez znieczulen i z wlasna wizja swiata ..pozdrawiam
skiki Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 mega mi sie podoba :) chory klimacik... ej ale z tym miskiem co napisal M@TI mogloby byc swietnie.. pracka mi sie bardzo kojarzy z filmem Reqiuem For a Dream... swoją drogą filmowe arcydzieło...
Gedeon Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Hehs. Ładne paznokcie iiiii...... to coś pomiędzy nogami:D
*NicoN_ Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 No fajne, fajne, "takie Innne" i poza kanonem :]
Rekomendowane odpowiedzi