Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nowa postac ..uzaleznionego pana od heroiny....tektury sa tylko na pstaci ..reszta jest tymczasowa ...klopoty ze swiatlem ..jak zawsze zreszta . za pomoc dzieki

addicted12bigsize1xo.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hey zajewista anatomia, spcjalnie nogi i stopy, chociaz po prawej stronie prawego kolana jakies tam faldy sie zrobily.

Ogolnie wspanialy model i dobre textury.

Napisano

postac to poser + pare przerobek aby wygladal "ladnie"...tekstury Photoshop ..nakladam to w max'ie..a rendery probne w vray...a miedzy nogami to kawalek kregoslupa ale to chwilowe ..bedzie tam wisiec pepowina...( taki absurd ) ...bedzie ON swiezo po porodzie ale przed szczalem w zyleczke...

Napisano

jak zawsze prace ramineza mi sie\ podobaja :)

swietne spojzenie na swiat

Napisano

Hehee, no ale jakby tak z dalsza spojrzeć (znaczy na attachment) jeszcze tytuł "addicted", to można pomyśleć, że chodzi... o co innego;d. Don't you think?;]

Ale z bliska to już co innego, świetna anatomia. Chyba przestanę zaglądać do cudzych wątków żeby na jaką deprechę nie zapaść... Powodzenia!

Napisano

addicted ..uzalezniony ..ten jegomosc ..ma problemy z heroina .....tak ja to odbieram poprawie paznokcie na bardziej polamane bo ten przystojniak ma je jak u kobiety :)..kolano ..zjechalo ..i wlosy ..oraz otoczenie...duzo roboty ..i OSWIETLENIE>...koszmar ..niemoge nic wymyslec...pomocy..

Napisano

hehe... przypomina mi to obrazy z książki "imperium wilków", tam mordercy torturowali kobiety wpychając im do pochwy metalowe prędy nadziane żyletkami...:D... ciekawa praca, pozdrawiam

Napisano

Wiem, co to znaczy "addicted", ale w tytule nie określiłeś... od czego;).

Pozdr.

Napisano

hkropinski jesteś szczery :D

Pracka jest cool wymiata.... Oświetlenie... hm... tak sobie myślę, może byś dał oświetlenie z drugiej strony, np. z lewej i przyciemnił obrazek... chodzi mi, aby uzyskać półmrok. I może daj jakieś... wymiciny :] na ścianach... Pozdro 4 All

Napisano

wlasnie tu jest problemswiatlo ...niemoge sobie porraszic ...hahaha ale cos tam dlubie..pozdro

Napisano

siatka się chyba skaszaniła w okolicach górnej części klatki piersiowej, poza tym wygląda ciekawie.. :)

Hmm... może więcej fioletu dodać do tekstury?? Wyglądałoby może ciekawie.. powinieneś chyba tez nieco bardziej uwidocznić zyły (chocby nawet domalowujac w shopce) - u ćpunów zawsze je wyraźnie widać... nie tylko na rękach.. na nogach też - wpłynie to w pewnym sensie na mocniesze skojarzenia :)

Może nieco bardziej podkrążon oczy?? :>

Podobają mi się Twoje prace - mają taki chory klimat.. taki mój :) Czasami mam ochotę całe Ci je przemalowac i zrobić to po swojemu, bo masz fajne pomysły :)

Walcz z tym światełem.. może w tle jakieś chore kolorki?? Heheeee... ja bym za nim ustawił takiego wielgaśnego pluszowego misia (a'la kociaki z teledysku mansona - tainted love), który trzyma mu rękę na ramieniu.. Wyglądałby bosko z tej perspektywy :) :D

Ale o ja będę pisał i tak zawsze robisz po swojemu :P

Powodzenia!!!

Napisano

siatka sie popiepszyla na klatce ...ale bardziej przedstawia to jego "pieknosc"....swiatlo o tak zmieil bym jak bym wiedzial jak....pracuje nad tym ale??:)...a zyly jak najbardziej ...aczkolwiek niektore cpony maja problemy z zylami i robia sie im lub zdarza tzw.przeszczelenie zyly ..lub ropienie..tak jak w przypadku klucia domiesniowego... praca bedzie brudna i okropna jak zycie cpuna ..aczkolwiek jego wlasne ..nez znieczulen i z wlasna wizja swiata ..pozdrawiam

Napisano

mega mi sie podoba :) chory klimacik... ej ale z tym miskiem co napisal M@TI mogloby byc swietnie.. pracka mi sie bardzo kojarzy z filmem Reqiuem For a Dream... swoją drogą filmowe arcydzieło...