skiki Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Witam :) to mój 2 Wip :) Tamten dotyczył industrial city... od tamtej pracki chwilę odpocząłem poniekąd przez słabe zainteresowanie tematem. Tereaz postanowiłem zrobić centrum handlowe. Modelowałem z głowy. Jesli sa jakies podobienstwa to napewno do Plaza Kraków ... :) ale tak jak juz napisalem... nie mialem zadnych zdjec :) wiekszosc z glowy :) narazie wymodelowalem tyle ile widac na obrazku. Dodane zostało oswietlenie. I tu mam prosbe. Wszyskie osoby dobrze znajace V raya 1.47.03 prosilbym o kontakt na gadu. Potrzebuje pomocy w oswietleniu sceny.
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 w tej pracy dobrze jakbyś pokazał tekstury ponieważ teraz wszystko się może zlewać za sprawą dziwnego światła - po prostu słabo widać, pozdr
Koniu_PL Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Moim zdaniem dodaj tam w dalszej części obrazka tam w tej lewej stronie jakieś oświelenie, bo tak to troche kiepawo wyszło... W każdym razie życzę powodzenia ;)
piotrek Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Dotąd fajnie, chociaż w takich scenkach główną rolę odgrywają shadery, tesktury i oświetlenie, a tych tutaj jak na lekarstwo. Fajnie się zapowiada.
skiki Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 tam po lewej stronie bedzie jeszcze jedno okno w dachu wiec bedzie wystarczajaco swiatla :] bedzie updejt dzisiaj wieczor albo jutro okolo poludnia :)
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 hmm... a może trochę sztucznego światła byś dodał? jeszcze zauwazylem taki mankament - przy sufitach jest jaśniejsze światło, pozdr
skiki Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 no sztuczne tez napewno bedzie... nei wiem tylko jak moj athlonik 1200 to zniesie :/
Rekomendowane odpowiedzi