Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam :) to mój 2 Wip :) Tamten dotyczył industrial city... od tamtej pracki chwilę odpocząłem poniekąd przez słabe zainteresowanie tematem. Tereaz postanowiłem zrobić centrum handlowe. Modelowałem z głowy. Jesli sa jakies podobienstwa to napewno do Plaza Kraków ... :) ale tak jak juz napisalem... nie mialem zadnych zdjec :) wiekszosc z glowy :) narazie wymodelowalem tyle ile widac na obrazku. Dodane zostało oswietlenie. I tu mam prosbe. Wszyskie osoby dobrze znajace V raya 1.47.03 prosilbym o kontakt na gadu. Potrzebuje pomocy w oswietleniu sceny.

najnowszyrender5du.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w tej pracy dobrze jakbyś pokazał tekstury ponieważ teraz wszystko się może zlewać za sprawą dziwnego światła - po prostu słabo widać, pozdr

Napisano

Moim zdaniem dodaj tam w dalszej części obrazka tam w tej lewej stronie jakieś oświelenie, bo tak to troche kiepawo wyszło... W każdym razie życzę powodzenia ;)

Napisano

Dotąd fajnie, chociaż w takich scenkach główną rolę odgrywają shadery, tesktury i oświetlenie, a tych tutaj jak na lekarstwo.

Fajnie się zapowiada.

Napisano
  • Autor

tam po lewej stronie bedzie jeszcze jedno okno w dachu wiec bedzie wystarczajaco swiatla :] bedzie updejt dzisiaj wieczor albo jutro okolo poludnia :)

Napisano

hmm... a może trochę sztucznego światła byś dodał? jeszcze zauwazylem taki mankament - przy sufitach jest jaśniejsze światło, pozdr

Napisano
  • Autor

no sztuczne tez napewno bedzie... nei wiem tylko jak moj athlonik 1200 to zniesie :/