ZOIDBERG Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Piękno - R.M.S. TITANIC, bestia - góra lodowa. Wszystko z lotu ptaka.... moze z pokladu.... to sie jeszcze zobaczy. Narazie zbieram dane statku, pierwsze postepy w pracy niebawem.
hkropinski Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 bardzo ciekawski temat, coraz mniej czasu, ale mimo wszystko życzę powodzenia pozdrawiam
Leru Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 ZOIDBERG -> witam w Bitwie i powodzenia życżę :)
ZOIDBERG Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Pierwszy pokaz tego co do tej pory zrobilem: siatka:kadlub, poklad, troche wyposarzenia dzis troche jeszcze dodam.. na noc wyrenderuje jutro cos pokaze wiecej Wiem juz ze koncowa praca niebedzie kolorowa a forma koncowa to tajemnica. Pozdrawiam.
Shogun 3D Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Euh... w czym ty to robisz? Rozdziałka renderka powala na kolana, chociaz jest próbny. Anyway powiedz, co będzie ta piękną, bo chyba nie ten złom? ja rozumiem: zaglowiec w pełnej gali, jakaś fregata na przykład, ale nie zakopcona puszka na brylanty i ich nosicieli. Do mnie ta wizja nie przemawia. ... Chyba, że dobrze uchwycisz piękno góry lodowej, ale będziesz je musiał przedstawić brailem, bo nocą to mało widać...
ZOIDBERG Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Mysle ze to samo bys powiedzial o malunkach Picassa po 2 minutach tworzenia, co nieznaczy ze robilem to 2 minuty. Poczekaj na efekt koncowy i wtedy mozesz sie spuszczac. Mowisz gore lodowa brailem? Chciales...... masz:
Shogun 3D Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Hehe... spox. Jasne, że to dopiero początek, można z tego naprawdę dobra grafikę zrobić, ale to bardziej podchodzi moim zdaniem pod "moment krytyczny". Naprawdę, truuuuudno będzie mnie przekonać do ujrzenia "pięknej" w Titanicu. Ale to jest tylko moje zdanie. BTW; nadal nie napisałes w czym to rbisz. pytam, bo nie czaje jakos tych białych linii na niebieskim tle. To nie są linie skali, bo nie ten kąt. Stąd moje wątpliwosci.
ZOIDBERG Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 ... gora lodowa dopiero bedzie, szukam blueprintow;]
Rekomendowane odpowiedzi