serio Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Ostatnia seria produkcyjna "kaspuł latających". Z powodu przestarzałej technologii, produkcja ta wkrótce zostanie zawieszona. Tak to już jest ,że "nowe" zawsze wypiera "stare".. http://img494.imageshack.us/img494/4557/unwantedproduction8mw.jpg Opinie , uwagi mile widziane.. Pozdrawiam!
leander Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Fajnie potraktowany detal. I to oddzielenie planów kolorem takie ilustratorskie. Kojarzy mi sie z pracami Philippe Caza.
serio Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 Dzięki Leander za reakcje. W necie wyszukałem już pana P. C. więc teraz dogłębniej zaznajomię się z jego komiksami.
serio Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 Pchełka, Lolipop - dzięki za pozytywną energie..
dreamdealer Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 DOBRE to jest, nawet bardzo :) choć to nie mój ulubiony styl. Kamień w dolnym-prawym rogu moim zdaniem przeszkadza, a jeśli już jest, to mogłby być lepiej dopracowany jego kształy. Jak na kamień to jest on za miękki, linie krawędzi powinny być twardsze. Jeszcze razi mnie perspektywa skyline'u budynków w tle. Wiem, że jest zgodna z perspektywą pierwszego planu, ale jako, że budynki stoją w sporej oddali, to IMO prawa strona nie powinna aż tak bardzo lecieć w dół, może nawet nie powinno być tam żadnej perspektyw, hmm. Taśma produkcyjna, że się tak wyrażę, jest super, w ogóle cały obrazek jest super. Brawo :)
serio Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 DreamDealer -> dzięki za wskazówki odnośnie skał i perspektywy. Przyda się na przyszłość.
Rekomendowane odpowiedzi