thorgal Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 clock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 no ale cyfereczki mogłeś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 thorgal, szkoda czasu na wstawianie swojej pracki gdzie popadnie , lepiej poświecić ten czas na modelownie ;]. nie licz że zachwycisz kogoś paroma boxami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 i cylindrem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 nie? dlaczego? jaka szkoda.. ide sie utopic... zamiescilem to tylko po to by miec motywacje do dalszej pracy.. bo jak do tej pory nie udalo mi sie niestety zmusic do zakonczenia czegokolwiek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Chcesz motywacji??? Super zegareczek... Dawno takiego świetnego nie widziałem... Chciałbym widziec końcowy efekt całego biura... Wiem że genialnie ci wyjdzie... Może być...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 hehehehe.. nie nno moze byc ale... nie o taka mi chodzilo.. wystawienie tego prostego zegara mialo po prostu spowodowac u mnie (w mojej glowie) lekki przymus do tego by dlubac w maxie.. po prostu mialem ostatnio przerwe i nic mi sie nie chcialo robic.. nie moglem nawet na niego patrzec! i proboje powoli, stopniowo zachecic sie do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 swietnie 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 dobra, dobra nie obrażaj się na wrednych forumowiczów (na mnie ;]) tylko jedziesz z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 kasuje w takim razei ten watek i zapodam go dopiero jak bede mial juz cos zrobioneeeeeeee......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 uuu ludzie dajcie spokoj - bardzo duzo było juz watków nawet takich w ktorych było tylk napisane ze sie biore za modelowanie ale jeszcze nic nie mam i wkrótce cos wrzuce - zrobił chłopak zegarek to jest zegarek - o co chodzi ? przyjdzie i pora na reszte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi