Napisano 7 Styczeń 200619 l Tyle sie napatrzalem jak ludzie tu klepja samochody jak prawdziwe az sie nie chce wjezyc... i chcialem sie tez powoli za to zabrac, narazie wyklepalem te felgi jako speed, spedzilem okolo 4 godzin, ale to byla tylko proba, sprobuje jakies mapy nalozycz na te boczne sciany opon. Krytyka mile widziana, to mialy byc corvette C6 felgi ale troche nie wyszlo. Narka.
Napisano 7 Styczeń 200619 l ogólenie modele całkiem fajne, moze troszke dziurki na sruby za male. Szaderek jakis dziwny ;) Jak dla mnie fajnie :) A jak na pierwsze to nawet bardzo... ja do dzis nie potrafie takich zrobic ;)
Napisano 7 Styczeń 200619 l przeczytaj regulamin i nazwij watek jak trzeba... a co do kolek :/ felga wystaje z opony, sama opona jakas kwadratowa, bieznik nie ma proporcji odnosnie calej gumy sredbrny tejst jakis mdly jakby siwy z malym reflectem, material gumy tez nie jest najlepszy.. no ale keep-working i bedzie dobrze
Napisano 7 Styczeń 200619 l pokaż zbliżenie na felgę - imho brakuje gdzieniegdzie chamfera ;]. odnośnie opon to rzeżba bierznika po prostu mi się nie podoba, a sam profil opony jest płaski. jednak można to bardzo łatwo poprawić ;].
Napisano 7 Styczeń 200619 l dziwne te felgi i tak jak napisal eax felga wystaje z opony ... a jezeli juz tak chcesz zeby cos wystawalo to tylko opona poza felge ;) pozdrawiam