kruger Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 dobra kiedyś ta pracka już była, teraz ma więcej elementów i widać o co chodzi, więc komentarze mile widziane pozdrawiam
Nevariel Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 żle wyszła tarwka w oddali a także zakrzywienie ogrodzenia, góry są zbyt mało dokładne, texturka nieba mogłaby być lepsza. Reszta fajna, dobrze oddałeś staroć tej szkoły, oświetlenie też jest good, ale jak już nazywasz coś school to lepiej by było gdyby sam budynek szkoły był bardziej w centrum sceny. Pozdro
Valery Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 nie!!! ja protestuje chyba juz 3 watek zakładasz do tej samej pracki! kontunuuj poprzedni a nie zakładasz nowy. co do pracki to to nie wyglada to ładnie. cegły na budynku sa za duze, ta siatka sprawia wrazenie jakby to była nałozona textura i to nie do konca przezroczysta. pozatym niebo i ta trawa ciagnaca sie w oddali to porażka szkole daj dżwi albo zrub jakies wnetrze a nie taka czarna dziura
KoMic Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Witam, co do kolejnego watku to faktycznie, powineines kontynuowac stare, bo zapanowal by tu straszny haos jesli kazdy by tak zakladal kolejny watek do kolejnego etapu prac. Jesli chodzi o sama prace to tak , Trawa swietnie wyglada, porozrzucane elementy sa spoko ale jest ich za malo, baaardzo mi sie podoba to kolo na trawie, ciagle nie pasuej mi textura scian, jest jakas dziwna, ooo i zauwazylem buga, znaczy sie ta czerwona plyta przenika przez siatke. Jesli dorzucisz jakis ciekawy 2 plan aby wszytko sie tak ladnie zamykalo, to pracka bedzie spoko, baaardzo ladna, podoba mi sie klimat jaki uzyskales o niebo leposzy niz w popraedniej, no i kadr jest tez lepszy i z lepszej perspektywy. pozdrawiam
kruger Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 ok sorry, wszystkie stare wątki usunołem jest tylko ten jeden! czyli po uwagach Valery jest jeszcze dużoooo do poprawy, będziem działać dobra w oddali dodat niebo z miastem i WTC. dodam schdy w budynku, ściany pomaluję w środku, będzie kontener na śmieci, okna zabiję deskami, połamię deski w ławkach, rozbuduję tył scenki, co do cegły, bo też jest zarzucana - pomniejszę i zrobię ją na czerwono, przejdę na scanlinea, a nie będę renderować vray, to chyba tyle, jak coś macie to walcie
kruger Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 ok dodam trochę obiektów do scenki, oto jeden z nich. Będzie stać z tyłu, i wypełniać plan, na przodzie jeszcze nie wiem co zrobię ale sugestia mile wskazane. zmienię tło na manhatan w oddali, będzie podkreślać że jest to dzielnica brooklinu. Co najgorsze nie mogę zdecydować się na nazwę pracki najlepiej było by "strafa wojny gangów" ale jakoś za długie pozdrawiam
kruger Napisano 3 Marzec 2006 Autor Napisano 3 Marzec 2006 Więc pojawiło się wreszcie coś więcej, znalazłem jeszcze sporo błędów które będę na bieżąco korygować, i co zaczyna się wam podobać ???
Czorny Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 hehe fajny efekt falujacej cegly :p hehe skad to swiatlo w budynku ?:p hym tlo jest straszzne :P hehe a tak pozatym to moze bedzie dobrze :P
kruger Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 ok trochę poprawek wprowadziłem i o to efekty, nie wiem skąd bierze się plastikowość scenki? bo zmieniałęm ustawienia już chyba z naście razy, zauważyłem te deski wiszące w powietrzu ale może to wzieło się stąd że tak długo już grzebę z tą scenką że trawa zdążyła urosnąć Pozdrawiam
piksar Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 teraz tło lepsze, ale skąd ta jasność wewnątrz budynku, przecież widać że nie mają kasy na prąd (hehe)
Ania Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 dodaj jakiś fog, żeby bardziej oddzielić plan tylni od przedniego. jakiś duży dirtmap na budynku by się przydał z twin towersów bym zrezygnowała, niepasują za bardzo, lepiej jakieś inne, neutralne wieżowce. przedni róg budynku wygląda jakby był mocno zaokrąglony.
candyman11 Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Tak jak powiedziala Ania dodaj do sceny wiecej brudu, ja bym jeszcze zmienil nasycenie koloru trawki(w rzeczywistosci nie jest taki jaskrawy), do krawedzi dodaj "bevela" bo sa za ostre, zmniejsz swiatlo wewnatrz budynku, materialki tez nie za bardzo. No i oswietlenie, jak to ma byc sloneczna pogoda, to wiecej kontrastu miedzy swiatlem a cieniem, no i lekki fog tez by sie przydal. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi