Napisano 8 Styczeń 200619 l Cześć, mam zamiar zrobić scenę 3d przedstawiającą modliszkę która przygotowuje się do ataku lub też trzyma bezbroną ofiarę (jeszcze nizdecydowałem)... jak na razie wzoruję się na tej oto fotce którą znalazłem w internecie: zamierzam zmienić gatunek modliszki raczej, bo ten raczej jakiś mało ciekawy, ale ofiara jako motylek jest wg mnie fajna. oto 1 render, czyli roślinka na której umieszcze owady (trwał dość sporo bo 11h:confused: ,(pewnie cos w ustawieniach popsułem... poprawie tu kilka rzeczy jeszcze i chyba to zostawie na jakiś czas bo mnie ten kwiat szczególnie już wkurza, jakieś plamy itp :/
Napisano 8 Styczeń 200619 l Wow, fajny pomysł. Też myslałem o modliszce, ale uznałem, że jest za łatwa. Witam w bitwie, powodzenia! BTW: Leru, byłem pierwszy!
Napisano 9 Styczeń 200619 l jacknife -> witam w Bitwie i życzę powodzenia :) Od razu drobna uwaga: jak to renderowałeś, że to się 11 godzin renderowało i dlaczego takiego renderera wybrałeś ?
Napisano 9 Styczeń 200619 l troszkę kwadratowe pączki ale i tak ładnie wygląda witamw wbitwie i zyczę powodzenia.
Napisano 9 Styczeń 200619 l Autor jacknife -> witam w Bitwie i życzę powodzenia :) Od razu drobna uwaga: jak to renderowałeś, że to się 11 godzin renderowało i dlaczego takiego renderera wybrałeś ? to chyba przez sss w brazilu.. który i tak miernie wyszedł na renderze więc go wyłącze lepiej.
Napisano 12 Styczeń 200619 l Autor szkic postaci ! idzie to powoli bo nie mam czasu :P wiem wiem... mapowanie zapomniałem da tym rzem na płatki...
Napisano 12 Styczeń 200619 l Autor zrobie ten attach image... edit no iczemu dalej przy moim temacie ne ma obrazka :(