Napisano 28 Lipiec 200321 l zainstalowalem sobie demko brazila!!renderuje jako brazil ale nie wiem gdzie sie ustawia parametry!!!!
Napisano 31 Lipiec 200321 l wiekszosc parametrow brazila znajduje sie w oknie render scene i pojawia sie kiedy ustawisz aktywny renderer na brazila reszta w materialach i swiatlach brazilowskich
Napisano 19 Sierpień 200321 l Autor Mam pytanie czy jak jest jedno swiatlo wpadajace przez okno to czy to wystarczy czy wstawi jeszcze jedno aby sciany nie oswietlone nie byly czarne!!???????
Napisano 19 Sierpień 200321 l Jeśli włączysz w Brazilu GI i odpowiednio przygotujesz ustawienia, to to wystarczy, gdyż GI oświetli pozostałe ściany.
Napisano 29 Sierpień 200321 l nie wiem chlopaki jak wy to zrobiliscie ale ja po zainstalowaniu tego brazila na R4.2 nie moge go znalezc w maxie(w current renderers go niestety nie ma:( ).
Napisano 4 Wrzesień 200321 l bo jestes ignorantem i nie czytasz instrukcji to nie wiesz. Musisz utworzyc nowy skrot do 3d studio z opcja \"-p brazil.ini\"(Zakladam ze utworzyles taki plik)Wszystko jest w instrukcji