illy Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Taaaaaa, juz slysze ze znowu porywam sie z motyka na slonce. Moja wina ze mam tyle pomyslow naraz. Przynajmniej sie niemi dziele i ktores wchodza w zycie :) Slyszeliscie o podcastach? Technika pozwalajaca przesylac informacje ktora mozna odsluchac wszedzie (odtwarzacze, dom itd). Zaleta tego jest to ze sciagasz cos takiego i wgrywasz do odtwarzacza i sluchasz kiedy chcesz a nie kiedy leci akurat (np. wiadomosci w tv). Chce sie ktos pobawic w nagrywanie spostrzezen na temat max3d.pl i takich innych rzeczy? ;p Inni by mogli te glupoty i nieglupoty odsluchiwac sobie w drodze do szkoly czy gdzie tylko chca :)
SansSerif Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Chce sie ktos pobawic w nagrywanie spostrzezen na temat max3d.pl i takich innych rzeczy? oi illy powinieneś zmienić branżę z wolnodyskusyjnej na marketingową ;)
illy Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 SansSerif, ja wiem, ja juz wogole powinienem to wszystko rzucic i wziasc sie za prace fizyczna...
Bzyku Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 ta illy byle nie umyslową bo ciezko ci to idzie :D
Rekomendowane odpowiedzi