David14 Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku że tamte BMW źle wykonałem, postanowiłem jeszcze raz przerobić tutek na temat Fiata 500. I oto to co zrobiłem dzisiaj: Na jutro planuje przygotowanie drzwi i maski, może uda sie coś więcej...
Bonifatz Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Na pojazdach wogole sie nie znam ... ale z tego co widać to siatka dobrze wykonana :)... popracuj troche nad tym to bedzie mozna wiecej skomentować... tak trzymaj. Pozdro!
sysol Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 No siatka wyglada poprawnie a ten tutek tez przerabialem tam musisz dac chamfera na ta kreske pod szyba zeby byla bardziej widoczna ( w ktoryms kroku tutoriala to tam jest) najabrdziej zakrecone w tym tutku jest przygotowanie tego znaku hehe reszta spokojnie do zrobienia POZDRAWIAM !!:] i powodzenia
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Hmm krzywo masz wszedzie ;p. Dobrze sledz tego tutka ;]
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Przygladnij sie dobrze ;]. Kolo lamp, na koncu maski itp.
Ardeni Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Źle mi się patrzy na takie niebieskie rendery....
David14 Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 już się dopaczyłem dlaczego tak krzywo, ponieważ ściągłem gotowy plik z BP i były źle przycięte
Rekomendowane odpowiedzi