Napisano 13 Styczeń 200619 l Witam Wszystkich !! To mój pierwszy post na tym forum, chociaż regularnie je przeglądam od dłuższego czasu. Zamieszczam jedną z moich ostatnich prac -zwierzoczłeka :) - dopiero szkolę się w photoshopie i rysuję w tym programie tylko myszką ( poza wstępnym szkicem ołówkiem/kredką ). Tę akurat postać stworzyłem na potrzeby późniejszego jej modelowania w max'ie. W czasie rysowania koncepcja nieco się zmieniła i coś mi się zdaję, że z pierwotnego zamysłu zostanie tylko głowa, a ciało nie będzie humanoidalne, tylko raczej w stylu czteronogiego, masywnego, przesadnie muskularnego :P, stwora. Jak będę mieć wolną chwilkę naszkicuję o czym mniej więcej mówię. -komentarze mile widziane :)
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor wie ktoś może dlaczego przy moim temacie na forum nie ma miniaturki obrazka? Zwracam się z zapytaniem bezpośrednio do użytkowników bo nie zauważyłem na forum "helpa", a w FAQ'ach też nic o tym nie ma.
Napisano 13 Styczeń 200619 l imo zainwestuj w tablet :) przypomina trochę stwora z DOOMa2 (takiego z rogami). [+] co do miniaturki: kliknij "edytuj" a pote "Go Advanced" potem znajdź przycisk "Zarządzaj załącznikami" i wczytaj jpega jakiego chcesz mieć na miniaturce. [++] zmień nazwę wątku na Postać 2D: beastman.
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor dzięki za pomoc Tweety :) -tak, przypomina trochę tego stwora, aż się chcę wcisnąć IDDQD albo IDKFA lol! ;-)
Napisano 13 Styczeń 200619 l Witaj Ma ta praca kilka plusów i minusów. + - czupryna ładna jest , walor też , tatuaż fajny, głowa bestii jest też całkiem spoko :) – - w postaci jest wiecej czerwonego swiatla,a wtle nie wiedziec czemu nie ma w ogóle, no i z anatomią możesz się zapoznac .solidnie postudiować: tutaj uważam że powinny być umięśnione troche chociać te nóżki jego żeby utrzymać to cielsko pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor dzieki za komentarz smart :) -nogi rzeczywiście mogłyby być grubsze, mam dużo materiałów na temat anatomii i zaglądam do nich, ale ciężko mi było wydumać jak dokładnie powinny wyglądać nogi tego zwierzoczłeka. Chyba następnym razem przestudiuje fotki zwierząt na google :) -jeśli chodzi o tło to dałem takie, żeby jakieś było. Jednolity kolor wyglądał tak sobie :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Czesc.lubie taka tematyke.fajnya glowa i topor:).nienaturalne polaczenie miesni klatki piersiowej i ramion.ktos w takiej pozycji by mial napiete te miesnie a nie takie rozciagniete.czerwone swiatlo?..jakies brazowawe plamki sa.mnie to nie razi.ogolnie ok.