Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

stac cie na wiecej, ale o tym juz wiesz. pracka bardzo fajna, ale poszedles na latwizne, bo praie wogole szczegółów nie woidac, piorunek spo, trupki tez, ale nie widac wodole przewodnika tego stada.ale popracujesz jeszcze i bedzie oki.:-P

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A mialo byc tak fajnie... :/

Niebo nadal ma nagatyw w chmurach, po srodku bardzo fajnie, bardzo komiksowo, a dol..... klony w negatywie :(

Pomieszales techniki - pseudo-klasyczna z typowymi efektami komputerowymi.

Niemila to mym oczom mieszanka ;)

Napisano

nie to mi nei pasuje mialo byc cos niesamowitego sam szkic powalal a tu... jestes taki giegorine wszystko super a kolorowanie zwalone ale dobrze ze konczys to po bitwie pozdrawiam

Napisano

Dolne partie sa wciaz za plaskie i jednolite, trudno rozroznic pierwszy plan od drogiego, powinienes to zroznicowac. Blyskawica fajna:)

Napisano

Budynki są świetne. Reszta jak dla mnie znacznie sugestywniejsza na szkicu. Te czerwone postacie (szczegolnie w oddali) powinienes jakos osadzic na ziemi cieniami. Cały pierwszy plan się zlewa i zupełnie \"nie opowiada\". Cieżko wyłuskać z niego najważniejsze elementy jak postać na krzyżu czy mesjasz z przodu.

I odnosnie tych modemowcow polecam trochę kompresować jpgi. Mogles spokojnie zmniejszyc wielkosc pliku 3-krotnie bez widocznej utraty jakosci.

Gratuluje samozaparcia i ukonczenia pracy :)

Napisano
  • Autor
Originally posted by leander

Te czerwone postacie (szczegolnie w oddali) powinienes jakos osadzic na ziemi cieniami.

to są duchy vel fantomy...one nie mają cienia :)

Originally posted by leander

Mogles spokojnie zmniejszyc wielkosc pliku 3-krotnie bez widocznej utraty jakosci.

:o kurczaczki...powiedz mi jak?? a tak na poważnie...to zrobiłem co mogłem...

dzięki wszystkim za commenty :) [piwo]

Napisano
Originally posted by Phantom:o kurczaczki...powiedz mi jak?? a tak na poważnie...to zrobiłem co mogłem...

Aktualnie ten jpg jest z zerową kompresją. 438kB. Jesli masz Photoshopa to przesun przy zapisie jakosc z 12 na 8 (to i tak będzie zakres HIGH QUALITY) i juz masz tylko 138kB.

Najlepszą kontrolę masz przy zapisie \"Save for Web\". Wówczas ustaw na quality 70 - dla mnie różnica jest niezauważalna a plik zajmuje 156 kB.

A z tymi postaciami w oddali, to może je w takim razie bardziej sciemnić, i podłoże też. Jest za duży kontrast i dla mnie one lawitują. Takie mam wrażenie, ale specjalistą nie jestem..

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Bravo...ale przypatrz się mocniej...bo ja widze nie głupią pixelozę i zlewanie sie colorów...czyli jednym słowem blur...albo może ja mam za mocno monitor ustawiony albo lepszy wzrok :P

pozdro...[piwo]

Napisano

Dobra, to ja wytocze kolejne działo w kwestii przyzwoitego kompresowania zdjec na potrzeby internetu: Praca zwycięzcy - Mime - jest dwa razy większa od Twojej a \"waży\" prawie 7 razy mniej (77 kB).

Napisano
  • Autor

hah...a ja nie mówie nic odnośnie wagi coloru czarnego i jego pochodnych w kompersji jpg...którego w mojej pracy jest zdecydowanie więcej nish w pracy mima :D

pozdro...[piwo]

Napisano

Dobrze, że nie mówisz, bo nie wiedziałbym jak odeprzeć taki argument [hmmm] :D

Napisano

a mnie pracka powalila bardzo dynamiczna choc postacie sie nieporuszaja phantom brawa za pracke a niebo to moze ci kiedys zwine / jak moge do mojej nowej pracki /

bo mi sie strasznie podoba na tlo wsadze bo robi piorunujace wrazeni moze i twir a moze i nie liczy sie ten effekt co mni z nozek powalil

a co do reszy miodzio pokolorowane no i stworzyles nastroj oj stworzyles :)

brawo

Napisano

racja Meg - w pełni sie zgadzam - tylko jestem na ciebie zły Phantom :( , bo nie skończyłeś na czas - a mieliście spore szanse na wygraną :D

Pozdrawiam

Giorgione

Napisano
  • Autor

widzisz gior nie ja ustalam zasady...a wyrobiłem się przed końcem waxów...ale mówi się trudno :)

dzięki wielkie za commenty :)

pozdro..[piwo]

Napisano

gdyby te postacie nie swecily by się jak różowe landrynki moze i by uszlo a to takie robione na szybko pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.