saygon Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 stac cie na wiecej, ale o tym juz wiesz. pracka bardzo fajna, ale poszedles na latwizne, bo praie wogole szczegółów nie woidac, piorunek spo, trupki tez, ale nie widac wodole przewodnika tego stada.ale popracujesz jeszcze i bedzie oki.:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 A mialo byc tak fajnie... :/ Niebo nadal ma nagatyw w chmurach, po srodku bardzo fajnie, bardzo komiksowo, a dol..... klony w negatywie :( Pomieszales techniki - pseudo-klasyczna z typowymi efektami komputerowymi. Niemila to mym oczom mieszanka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 A jak dla mnie jest to spóźniony zwycięzca !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 nie to mi nei pasuje mialo byc cos niesamowitego sam szkic powalal a tu... jestes taki giegorine wszystko super a kolorowanie zwalone ale dobrze ze konczys to po bitwie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 Dolne partie sa wciaz za plaskie i jednolite, trudno rozroznic pierwszy plan od drogiego, powinienes to zroznicowac. Blyskawica fajna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 Budynki są świetne. Reszta jak dla mnie znacznie sugestywniejsza na szkicu. Te czerwone postacie (szczegolnie w oddali) powinienes jakos osadzic na ziemi cieniami. Cały pierwszy plan się zlewa i zupełnie \"nie opowiada\". Cieżko wyłuskać z niego najważniejsze elementy jak postać na krzyżu czy mesjasz z przodu. I odnosnie tych modemowcow polecam trochę kompresować jpgi. Mogles spokojnie zmniejszyc wielkosc pliku 3-krotnie bez widocznej utraty jakosci. Gratuluje samozaparcia i ukonczenia pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2003 Originally posted by leander Te czerwone postacie (szczegolnie w oddali) powinienes jakos osadzic na ziemi cieniami. to są duchy vel fantomy...one nie mają cienia :) Originally posted by leander Mogles spokojnie zmniejszyc wielkosc pliku 3-krotnie bez widocznej utraty jakosci. :o kurczaczki...powiedz mi jak?? a tak na poważnie...to zrobiłem co mogłem... dzięki wszystkim za commenty :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Wrzesień 2003 Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Originally posted by Phantom:o kurczaczki...powiedz mi jak?? a tak na poważnie...to zrobiłem co mogłem... Aktualnie ten jpg jest z zerową kompresją. 438kB. Jesli masz Photoshopa to przesun przy zapisie jakosc z 12 na 8 (to i tak będzie zakres HIGH QUALITY) i juz masz tylko 138kB. Najlepszą kontrolę masz przy zapisie \"Save for Web\". Wówczas ustaw na quality 70 - dla mnie różnica jest niezauważalna a plik zajmuje 156 kB. A z tymi postaciami w oddali, to może je w takim razie bardziej sciemnić, i podłoże też. Jest za duży kontrast i dla mnie one lawitują. Takie mam wrażenie, ale specjalistą nie jestem.. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 2 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2003 Bravo...ale przypatrz się mocniej...bo ja widze nie głupią pixelozę i zlewanie sie colorów...czyli jednym słowem blur...albo może ja mam za mocno monitor ustawiony albo lepszy wzrok :P pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Wrzesień 2003 Share Napisano 3 Wrzesień 2003 Dobra, to ja wytocze kolejne działo w kwestii przyzwoitego kompresowania zdjec na potrzeby internetu: Praca zwycięzcy - Mime - jest dwa razy większa od Twojej a \"waży\" prawie 7 razy mniej (77 kB). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2003 hah...a ja nie mówie nic odnośnie wagi coloru czarnego i jego pochodnych w kompersji jpg...którego w mojej pracy jest zdecydowanie więcej nish w pracy mima :D pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Dobrze, że nie mówisz, bo nie wiedziałbym jak odeprzeć taki argument [hmmm] :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 a mnie pracka powalila bardzo dynamiczna choc postacie sie nieporuszaja phantom brawa za pracke a niebo to moze ci kiedys zwine / jak moge do mojej nowej pracki / bo mi sie strasznie podoba na tlo wsadze bo robi piorunujace wrazeni moze i twir a moze i nie liczy sie ten effekt co mni z nozek powalil a co do reszy miodzio pokolorowane no i stworzyles nastroj oj stworzyles :) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 racja Meg - w pełni sie zgadzam - tylko jestem na ciebie zły Phantom :( , bo nie skończyłeś na czas - a mieliście spore szanse na wygraną :D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2003 widzisz gior nie ja ustalam zasady...a wyrobiłem się przed końcem waxów...ale mówi się trudno :) dzięki wielkie za commenty :) pozdro..[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 gdyby te postacie nie swecily by się jak różowe landrynki moze i by uszlo a to takie robione na szybko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi