Skocz do zawartości

Apocalisis: Sakrament Pokuty

Phantom

Rekomendowane odpowiedzi

stac cie na wiecej, ale o tym juz wiesz. pracka bardzo fajna, ale poszedles na latwizne, bo praie wogole szczegółów nie woidac, piorunek spo, trupki tez, ale nie widac wodole przewodnika tego stada.ale popracujesz jeszcze i bedzie oki.:-P

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

A mialo byc tak fajnie... :/

Niebo nadal ma nagatyw w chmurach, po srodku bardzo fajnie, bardzo komiksowo, a dol..... klony w negatywie :(

Pomieszales techniki - pseudo-klasyczna z typowymi efektami komputerowymi.

Niemila to mym oczom mieszanka ;)

Budynki są świetne. Reszta jak dla mnie znacznie sugestywniejsza na szkicu. Te czerwone postacie (szczegolnie w oddali) powinienes jakos osadzic na ziemi cieniami. Cały pierwszy plan się zlewa i zupełnie \"nie opowiada\". Cieżko wyłuskać z niego najważniejsze elementy jak postać na krzyżu czy mesjasz z przodu.

I odnosnie tych modemowcow polecam trochę kompresować jpgi. Mogles spokojnie zmniejszyc wielkosc pliku 3-krotnie bez widocznej utraty jakosci.

Gratuluje samozaparcia i ukonczenia pracy :)

Originally posted by leander

Te czerwone postacie (szczegolnie w oddali) powinienes jakos osadzic na ziemi cieniami.

to są duchy vel fantomy...one nie mają cienia :)

Originally posted by leander

Mogles spokojnie zmniejszyc wielkosc pliku 3-krotnie bez widocznej utraty jakosci.

:o kurczaczki...powiedz mi jak?? a tak na poważnie...to zrobiłem co mogłem...

dzięki wszystkim za commenty :) [piwo]

Originally posted by Phantom:o kurczaczki...powiedz mi jak?? a tak na poważnie...to zrobiłem co mogłem...

Aktualnie ten jpg jest z zerową kompresją. 438kB. Jesli masz Photoshopa to przesun przy zapisie jakosc z 12 na 8 (to i tak będzie zakres HIGH QUALITY) i juz masz tylko 138kB.

Najlepszą kontrolę masz przy zapisie \"Save for Web\". Wówczas ustaw na quality 70 - dla mnie różnica jest niezauważalna a plik zajmuje 156 kB.

A z tymi postaciami w oddali, to może je w takim razie bardziej sciemnić, i podłoże też. Jest za duży kontrast i dla mnie one lawitują. Takie mam wrażenie, ale specjalistą nie jestem..

Pozdrawiam!

a mnie pracka powalila bardzo dynamiczna choc postacie sie nieporuszaja phantom brawa za pracke a niebo to moze ci kiedys zwine / jak moge do mojej nowej pracki /

bo mi sie strasznie podoba na tlo wsadze bo robi piorunujace wrazeni moze i twir a moze i nie liczy sie ten effekt co mni z nozek powalil

a co do reszy miodzio pokolorowane no i stworzyles nastroj oj stworzyles :)

brawo

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności