null Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Mam takie pytanie od dawna chcialem zaczac bawic sie w 3ds maxie ale nie mialem czasu teraz mam juz duzo wolnegoczasu i chcialbym sie nauczyc tworzyc rozne rzeczy w 3ds maxie. Od czego mam zaczac jezeli niektore tutki na tej stronie sa za tudne i nie wychodza mi :( Prosze o jak najszybsza odpowiedz !:] i thx z gory:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 1. help > user reference 2. help > tutorials :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 szukaj latwiejszych tutkow (wideotutki sa dosc latwe do przyswojenia), czytaj helpa, rob tutki z maxa (sa latwe), samemu probuj cos zrobic, klikaj, sprawdzaj, klikaj, klikaj... mozesz kupic jakas ksiazke, ale moim zdaniem nie ma to wiekszego sensu, help i tutki z maxa + internet wystarcza. Przegladaj forum, czytaj, pytaj jesli nie znajdziesz odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 hmm... ja ja zaczołem od książki Komputer świata, bardzo prosciutkiej za 9,80 ale jakis naiwniak sprzedaje ja na allegro za 20 zl!!! ;/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81186986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
null Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 kupilem taksiazeczke : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81591357 mam nadzieje ze wystarczy :] jak napoczatek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi