Napisano 17 Styczeń 200619 l .Miło mi poinformować, że w końcu ukazała się wersja drukowana naszego kalendarza i będzie ją można już nabyć. Niestety jest niewiele sztuk, więc kto pierwszy ten lepszy. Cena jednego egzemplarza to 25 złotych wraz z przesyłką na terenie polski. Jak go zamówić?wystarczy, że wyślecie maila na adres: [email protected] z tytułem "kalendarz EF 2006" w mailu podacie ilość sztuk. Zwrotnie dostaniecie ode mnie maila potwierdzającego, że kalendarz jest jeszcze do nabycia, dostaniecie dokładne instrukcje, co i jak wypełnić na przelewie.Pragnę jeszcze poinformować, że na kalendarzu nie zarabiamy jest to akcja non-profit a cena pokrywa tylko i wyłącznie koszty dystrybucji kalendarz (nie pokrywa nawet kosztów jego druku, które były znacznie większe).Parametry techniczne:- Kalendarz jest w formacie A3,- ma 14 stron,- druk offset + lakier kładziony metodą sitodruku na wybranych elementach strony - aby prace prezentowały się jeszcze ładniej,- gramatura papieru to 280 g/m2,- dodatkowo wszystko spięte ładnie sprężyną,- uchwyt do zawieszenia na ścianę.
Napisano 18 Styczeń 200619 l no, ja tam sobie zamowilem, tym bardziej ze cena pzystepna bardzo. Big, co to za avatar? chyba nie to o czym mysle??:)
Napisano 18 Styczeń 200619 l Na avatarze wariacja na temat pieknej i bestii jak sie domyslam. Ja kalendarz tez zamowilem. Swietna inicjatywa i promocja dla EF.
Napisano 18 Styczeń 200619 l Poprostu chcialem miec przez chwile najbardziej oblesny avatar w europie:)