Napisano 29 Lipiec 200321 l Obiecywanyi oczekiwany, nareszcie jest,świerzy skan:)Troche pracy nad tym było alejakoś sie udało skończyć[yes] Prosze o opinie:) Pozdr
Napisano 29 Lipiec 200321 l Wiesz co powiem ci tylko to co mi się strasznie podoba i nie podoba w twoich pracach:D Strasznie, ale to strasznie podoba mi się sposób w jaki przedstawiasz postać - nafaszerowana detalami - te płachty, wisiory, a w szczególności sposób cieniowania - bardzo dokładny zresztą. Nie podoba mi się jedynie jedna rzecz - straszna deformacja twarzy - w szczególności oczy i małe usta. Ogólnie jest świetnbie bo gostek sprawia niezłe wrażenie.:D:D:D Giorgione
Napisano 29 Lipiec 200321 l Autor Nietrzymalem ołówka odpół roku wiec pewnieza slabo sie rozgrzalem:D Troche sie wyrobie naszkicach do bitwy i potem cos jeszcze nabazgrole[mruga] Dzięki za opinie:)
Napisano 29 Lipiec 200321 l Faktycznie twarz mogles zdecydowanie bardziej realistycznie potraktowac, wlosy zreszta terz sa zrobione dosc dziwna metoda, jak pasuje do ciuchow i reszty, tak wlosy wydaja sie obrysowane, i mocno sztuczne sztuczne, ale poza tym ok., z jedna uwaga, nie ma sesu babrac sie w szczegoly, ktore zreszta robisz bardzo fajne, jesli podstawy sa troche nie ten teges, a w tym przypadku ta twarz jest brutalnie potraktowana, no i wszelakie detale nie ratuja przez nia calosci.
Napisano 18 Sierpień 200321 l powalasz mnie tymi rysunkami. rewelacyjn i jak jeszcze mowisz ze trzeba go dopiescic,to ja dziekuje. rewelacja.
Napisano 21 Sierpień 200321 l Fajna taka \'workowata\' twarz i włosy, widac że koleś dużo przeszedł na szlaku...