Napisano 18 Styczeń 200619 l Dawno mnie niebylo (szkola matura itp.), mam nadzieje ze nieteskniliscie zamocno, mam ferie i troszke wolnego czasu wiec postanowilem zrobic swoja bryke czyli wlasnie Fiata Cinquecento. Piszcie, oceniajcie, marudzcie, chwalcie, czyli co slina wam na jezyk przyniesie. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 18 Styczeń 200619 l A ja juz widze, ze jest super fajnie!! :) Pietrus masz zrobic do konca jakis samochod - bo ciagle te ciezarowki byly ;P Wystarczy popatrzec na Twoje portfolio i juz czlowiek wie ze bedzie pracka full wypas :)
Napisano 18 Styczeń 200619 l A to Czinkłeczento to nie jest ciężarówka??? Piterus_123 też mam cieniola tak więc będe sie przyglądać tej pracy. Zamiast tego załamanie ciągnącego sie po boku to chyba jest listwa??? Sprawdze rano bo teraz jest ciemno ;)
Napisano 19 Styczeń 200619 l Autor A to Czinkłeczento to nie jest ciężarówka??? Piterus_123 też mam cieniola tak więc będe sie przyglądać tej pracy. Zamiast tego załamanie ciągnącego sie po boku to chyba jest listwa??? Sprawdze rano bo teraz jest ciemno ;) Jasne ze jest ciezarowka, bo to wersja van jest (a co niewidac?), a propos listew robie bez nich bo umnie niema.
Napisano 19 Styczeń 200619 l Hehe zapowiada się ciekawie ;) powodzenia. Co to za pogram? Nigdy o nim nie słyszałem (lol)
Napisano 21 Styczeń 200619 l Nawet sobie ten soft zassałem z neta, ale nie mogę się do niego przekonać, wole maxa. BTW cienkło bedzie cool, to sie wie :)
Napisano 21 Styczeń 200619 l Autor ja tam lubie ten program tylko jest troszke meczacy bo kazdy trangels trzeba klasc osobno
Napisano 21 Styczeń 200619 l Ale zajebiscie ze ktos Cinkasa robi... Mam jedna sztuke. Czekam na ciag dalszy!
Napisano 21 Styczeń 200619 l No no no. Jak narazie to zapowiada się ciekawie. Chociaż niektórzy po boku nie zabardzo potrafią rozpoznać czy to jest Chinol czy Maluszek. Ale dla mnie jest na razie bombowo. Skończ to auto i taka rada - Na przyszłość rób jeden projekt a jak go skończysz to dopiero drugi... PoZdRaWiAm
Napisano 21 Styczeń 200619 l zawsze lubilem prace Piterusa, takie "czyste" sie wydaja. Z-mod widac rzadzi. Dawaj dalej