Gość anula Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Tak jak w temacie - pilnie potrzebuje krótką animację (do minuty). Goni mnie zaliczenie, a nie dam rady zrobic juz nic samodzielnie. Niech sie ktoś życzliwy zlituje nad biedna studentką:((((( Problem jeszcze taki, żebym wiedziała krok po kroku jak jest robiona. Moge na kogos liczyc. Może będę mogła się odwdzięczyc z jakimis innymi materiałami. Bardzo dziekuje z góry.
Gość michal_sojka Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Dość dziwny spodób zaliczeń. :D Witamy następna osobę z Tychów. ps: Co studiujesz?
Gość anula Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 zaliczenia normalne, nic dziwnego w tym nie widzę:) Może wstyd sie przyznawać, skoro z takim problemem przychodze, ale informatyke. To naprawdę pilna sprawa. Krótka, prosta animacja w 3ds max 5 z komentarzem wykonywania.
SAIRAM Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 A tak naprawde to dlaczego nie chcesz wziac sie za to sama? Nie masz czasu, nie umiesz, nie chce ci sie, nie masz odpowiedniej motywacji... Kurcze, za mnie tez nikt w LO lekcji nie odrabia- to niesprawiedliwe :)
Gordy Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Do min. krótka animację? to ok. 25 klatek na sekundę więc 1500 klatek do wyrenderowania nie mówiąc o pracy jakiej to wymaga.
Shogun 3D Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Anula, nawet minutowa animacja ludzika z zapałek wymaga ok. 5h renderingu, liczac ze render jednej klatki to srednio 10s. A już modelowanie, rigowanie, budowanie sceny, oświetlanie, montaż, podkładanie dźwięku... miesiąc roboty jak nic. Normalna cena za taka usługę to dla kogoś, kto ma o tym pojęcie ok. 10 000 zł. Mminimum. A ty prosisz o to za free? Naucz sie sama, to zobaczysz, o co prosisz. No, chyba, że będziesz przez minute odbijac piłkę, albo ja toczyć, to sama sobie ją możesz zanimowac zwyklym kluczowaniem. poza tym w maxie 5? a czemu nie 8? PS: witam na forum. przepraszam za obcesowośc, ale nie lubie, jak ktos sie nie uczy i kaze innym robic cos za siebie.
illy Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 reaktor, i tor przeszkod, puscic kulke i tyle :) tak jak jakas animacja tutaj na forum :)
Leleń Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 reaktor, i tor przeszkod, puscic kulke i tyle :) tak jak jakas animacja tutaj na forum :) np. ta http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22657, ja to uwazalem za czarna magie, ale bardzo to prosto zrobic, a jak ladnie imo wyglada:D pzdr
Rekomendowane odpowiedzi