nermal Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Robione myszka, dodalem ziarno i jpg utyl strasznie. Wiec sorki za kompresje.
nermal Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 Tlo to jakies zdjecie blachy. Reszta to moja robota.
sammael_at Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 wlasnie ogladajac to zastanawialem sie czemu nie napisales co z robiles sam ;_) jakbys zrobil jeszcze ta blache, to mozna by bylo chwalic:)) te czerwone takie eee..... rany? :] sa nieadekwatnie rozmyte do reszty obrazka :) pozdr,
nermal Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 Ehh kurna no trzeba by pokazac to bez kompresji (to sa male lawowe robaczki) :)
AGmakonts Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 no takie troche za czyste jak dla mnię, btw polecam imageshack.us
Pablonardo Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 właśnie się zastanawiałem co to jest to czerwone, małe lawowe robaczki mówisz...ciekawe. Obrazek jakoś do mnie nie premawia, ale to nie znaczy ze jest zły:) keep working
nermal Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 Coz , wlasciwie nic nie przedstawia. TO to efekt cwiczen. Bez fabuly, dzieki ze ktos zapytal :)
Rekomendowane odpowiedzi