Gacek Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 No i się odważyłem i puszczam pracke. Standardowe 2d, znaczy photoshopik. Mam nadzieje że bedzie sie podobało- chociaż ciut.
Ufooox Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 fajno nawet ciekawy kilimacik ale zabardzo widac photoshopowe chmury ehhh powodzenia i witaj na forum :D
raqf Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Hmm, to bardzo dobrze, ze sie odwazyles bo \"do odwaznych swiat nalezy\" :> A pracka to ogolnie dobra chodz mozna sie czepic tego zbyt duzego swiatla przy lewej stronie. Ale jako calosc mi sie podoba :)
rebuzz Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 mnie sie tez podoba.. jak na 1 pracka to ładnie.....nie jest rewelacyjnie ale ładnie......idzie sie do paru rzeczy przyczepic.......tylko po co ?.....liczy sie caly efekt a tobie mimo wszystko nawet ładnie wyszlo Jak juz na mnie przystalo masz ocenke.......-7/10 POZDRO :]:]
Gacek Posted July 31, 2003 Author Posted July 31, 2003 Sorki że tak długo nie odpowiadałem ale tak to jest z netem przez radyjko, a radzej jego brakiem bo sie kurde rozpadało. Wiem że te gwiazdki to nie wiele, ale to tylko początki mojego poznawania photoshopa (właśnie te chmurki próbowałem ujażmić :) ) Mi, osobiście, najbardziej nie odpowiada to, że ta gwiazdka, na drugim planie, płaska jakaś wyszła. Dzięki jeszcze raz za komentarze. Liczę na jeszcze ;) .
Laser Posted July 31, 2003 Posted July 31, 2003 kosmiczny rozpierdziel, to lubię :)Tak jakby ta druga kolapsowała
Recommended Posts