Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka metode modelowania duuuzego samochodu (ale nie ciezarowki) polecilibyscie bardzo poczatkujacemu ?

Box modelling, poly czy moze spline\'y ?

Z gory dzieki za ew. odzew.

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

do wszystkiego polecam poly! jestem średnio początkujący i musze przyznać że jak do tej pory metodą poly mi wszytko wychodziło! inaczej ze splajnami!

Napisano

nie ma co polemizowac...POly jest THE BEST !!! masz duza swobode przy modelowaniu przy krotkim czasie nakaldu pracy...co do splajnow...odradzam..latwo mozna sie w nich pogubic i b.dlugo sie modeluje

pozdr

Napisano

A jak sie tym modeluje ja do tej pory robilem tylko editable mesh a moze poly jest prostrze :)

Napisano

no ja robilem auto spajnami i sie pogobilem i chce sie nauczyc poly ale nie wiem od cezgo zaczac. jest gdzies tutek do modelowania poly?? nie koniecznie samochodu

Napisano

Hehe... poly... splajny.. kwestia wprawy.. nie? ^_^ Mnie sie splajnami kapitalnie modeluje.. moze dlatego ze tesh jestem jakis... zagubiony! :-P Albo to moze moja taka sado-natura? ^_^

Napisano

no ja też jestem za POLY, jestem taki średnio początkujący i wziałęm się niedawno za samochody. Pierwszego zrboiłem ze splajnów i się przeraziłem i nie skończyłem potem znalazłem tutka do poly i SUPER tyle że mam za słąbego komp. i jeszcze karoserii nie skończyłem a już zacina tak że mnie hajna bierze więc porzuciłem ten projekt i skończe jak będę miał lepszą grafe:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności