Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jaka metode modelowania duuuzego samochodu (ale nie ciezarowki) polecilibyscie bardzo poczatkujacemu ?

Box modelling, poly czy moze spline\'y ?

Z gory dzieki za ew. odzew.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

do wszystkiego polecam poly! jestem średnio początkujący i musze przyznać że jak do tej pory metodą poly mi wszytko wychodziło! inaczej ze splajnami!

Napisano

oczywiście, że poly. - poly dobre na każdą pogode, na dobre i na złe.... :D

Napisano

nie ma co polemizowac...POly jest THE BEST !!! masz duza swobode przy modelowaniu przy krotkim czasie nakaldu pracy...co do splajnow...odradzam..latwo mozna sie w nich pogubic i b.dlugo sie modeluje

pozdr

Napisano

A jak sie tym modeluje ja do tej pory robilem tylko editable mesh a moze poly jest prostrze :)

Napisano

no ja robilem auto spajnami i sie pogobilem i chce sie nauczyc poly ale nie wiem od cezgo zaczac. jest gdzies tutek do modelowania poly?? nie koniecznie samochodu

Napisano

Hehe... poly... splajny.. kwestia wprawy.. nie? ^_^ Mnie sie splajnami kapitalnie modeluje.. moze dlatego ze tesh jestem jakis... zagubiony! :-P Albo to moze moja taka sado-natura? ^_^

Napisano

no ja też jestem za POLY, jestem taki średnio początkujący i wziałęm się niedawno za samochody. Pierwszego zrboiłem ze splajnów i się przeraziłem i nie skończyłem potem znalazłem tutka do poly i SUPER tyle że mam za słąbego komp. i jeszcze karoserii nie skończyłem a już zacina tak że mnie hajna bierze więc porzuciłem ten projekt i skończe jak będę miał lepszą grafe:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności