Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

uff, wlasnie skonczylem, ;-) nieznosze tego gdy ktos mnie poprosi o narysowanie czegos;))

moje piersze w zyciu prawdziwe zwierzatko ;p pyenkna surykatka :D:D

ps , jakies 8 h, nie mialem sily na tlo, wiec wzialem dwie rozne tekstury, ale podstawowy plan wziety z orginalnego obrazka ORGINALNY OBRAZEK

a tak wogole to mialbyc speed, ;D ale sie przedluzylo, caly dzien na tym strawilem, wiec tlo nie jest do konca moje. leń ze mnie,

pozdro

surykatka-9www.jpg

ps. i wogole rysujac zapomnialem ze musze jej jajka zrobić,i cos mi nie gralo, wiec patrze na obrazek, i dopiero po chwili skojarzylem, ze nie ma jaj ;x ;D:D

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

yooker, nigdy nie rysuje po zdjeciu, bo uwazam to za lamerstwo :-) [ nie chce nikogo obrazic ]

ja po prostu staram sie odwzorowac jak najmocniej orginal, [ tak w ramach nauki ] :-)

nie jestem jeszcze taki cool, zeby tworzyc z glowy, wiec musze sie wspomagac referkami :_)

wsumie tylko tlo nie jest calkowicie samodzielne, z braku chęci, ale nie bylo maziania po obrazkach, najpierw ksztalt, pozniej kolorki, pozniej texturka kamienia i piasku, [ w miedzyczasie jakis zwariowany smudge ]

Napisano

wyszlo troche plasko i zbyt wyrazny oraz ostry jest "kontur" zwlaszcza przy glowie,

naprawde fajnie wyszedl nos z pyskiem, oczęta i ogon :]