Poison mar Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Witam poszukuje bibliotek do autocada, lub archicada, samych ludzi..., a tak przy okazji jakich sposobow uzywacie na postacie na wizach?... jak np. odreczne rysunki, modele 3D, obrysy liniowe np. z bibliotek, przerobki zdjec rzeczywistych...itd
Barcisz Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 ja mam pełno blokow, 3de jak i płaskich...z tym że sa to bloki typowo architektoniczne , ktore pomagaja mi w pracy , tzn.. jakies wanny, drzewa itp ja tez bym prosil o tych ludzi... pozdrawiam
Ryjas Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 a ja mam pytanie. jak w praktyce sie spisują bloki czy inaczje modele low poly. Gdzies widzialem na jakiejs stronie ze to jest dostępne... W sumei na wizkach tez wiem jak to wygląda i czasami rzeczywiscie powala... ale chodzi mi o czas renderingu itp... bardziej techniczne sprawy..
Poison mar Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Widze, ze jakies slabe zainteresowanie...
SansSerif Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 najwięcej satysfakcji daje samodzielna dłubanina :D ps>illustrator>acad
boba Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 zgadzam sie z SanSerifem.. . z regoly zawsze potrzeba cos charakternego.. i trzeba to samemu zrobic ;D u mnie to wyglada czesto tak: ps>illustrator>acad/sketchup a tu plik do sciagnieca w AI http://www.wower.cad.pl/xtras/postaci.rar pozdro, boba
Poison mar Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 fajnie, dzieki za wasze doswiadczenia... boba, fajnie to wygląda :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi