Napisano 25 Styczeń 200619 l Witam poszukuje bibliotek do autocada, lub archicada, samych ludzi..., a tak przy okazji jakich sposobow uzywacie na postacie na wizach?... jak np. odreczne rysunki, modele 3D, obrysy liniowe np. z bibliotek, przerobki zdjec rzeczywistych...itd
Napisano 25 Styczeń 200619 l ja mam pełno blokow, 3de jak i płaskich...z tym że sa to bloki typowo architektoniczne , ktore pomagaja mi w pracy , tzn.. jakies wanny, drzewa itp ja tez bym prosil o tych ludzi... pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200619 l a ja mam pytanie. jak w praktyce sie spisują bloki czy inaczje modele low poly. Gdzies widzialem na jakiejs stronie ze to jest dostępne... W sumei na wizkach tez wiem jak to wygląda i czasami rzeczywiscie powala... ale chodzi mi o czas renderingu itp... bardziej techniczne sprawy..
Napisano 27 Styczeń 200619 l zgadzam sie z SanSerifem.. . z regoly zawsze potrzeba cos charakternego.. i trzeba to samemu zrobic ;D u mnie to wyglada czesto tak: ps>illustrator>acad/sketchup a tu plik do sciagnieca w AI http://www.wower.cad.pl/xtras/postaci.rar pozdro, boba
Napisano 27 Styczeń 200619 l Autor fajnie, dzieki za wasze doswiadczenia... boba, fajnie to wygląda :) pozdrawiam