Napisano 25 Styczeń 200619 l mam do zrobienia coś takiego: to taka suszarka w wersji dla dzieci coś już zacząłem robić z nurbsów, ale chętnie przyjmę słowo krytyki
Napisano 25 Styczeń 200619 l mały ten render i nie najlepszej jakości więc ciężko coś powiedzieć więcej na temat modelu więc daj jakiś większy
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor ok zrobię może na szarym tle żeby było widac ten render zrobiłem wczoraj i dałem przy okazji
Napisano 25 Styczeń 200619 l robisz w nurbs bo lubisz czy może to ma być zabawka/suszarka która wejdzie do produkcj ?? i nie zapomnij pokazać jakiejś siateczki :)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor zrobiłem w nurbs bo tak było najszybciej, i mam w ten sposób gładką powierzchnię.nie jestem w tym biegły więc skomplikowanego modelowania tam nie było.zapewniam suszarka jest tylko na zaliczenie, nigdy do produkcji nie trafi ale dla własnej satysfakcji chciałbym zrobic tak jakby miała trafić. chodzi mi o dobry model zrobię pilota i wtedy będzie update ok?
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor dobra póki co daję siatki bo może trzeba cos przerobić prosze oglądac i krytykować ;)