Napisano 25 Wrzesień 200321 l nie musiałeś podawać, bo znane i lubiane :) Idziesz w dobrym kierunku... tak czy siak, jeśli scenka wypadnie tak dobrze jak szkic, to będzie czad
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Hmm ja i dobra porada heheh dziwnie brzmi. Podsumowalem tylko to co powiedzial poprzednik:D Kurde moze nie chcesz skonczyc bitwy to bede mial wieksze szanse:D
Napisano 1 Październik 200321 l Autor [ziewa] eee, narazie to ja ¶pię zamiast cokolwiek zrobić. Wcale nie zależy mi na wygranej, to jest po prostu moja pierwsza scenka wykonana na podstawie szkicu. W dodatku ostatnio dowiedziałem się, że szkic ten został narysowany przez osobę której rysunki od jakiego¶ czasu baaardzo mi się podobaj±. :D Ja chce to skończyć bo chce, a w minibitwie wzi±łem udział.... bo w kilka osób fajniej sie cos robi [lol2][lol2]
Napisano 8 Październik 200321 l Autor No, nareście coś wyskrobałem, ale uszkodziła mi się scenka i musiałem mergować wszystko, przez co niemam żadnych ustawień, więc rendering troche w kicz. Zaczynam też troche odbiegać od szkicu, bo jak na niego tyle patrze to mi się już żygać chce, ble.
Napisano 12 Październik 200321 l Nie przekonuje mnie napis \"Danger Lift\", wygląda jak geometria, a napisy takie wykonuje się zwykle farbą i nie tak grubą warstwą. Przecież takie rzeczy mogą być niebezpieczne, można się potknąć i zęby wybić ;).
Napisano 15 Październik 200321 l Autor Gdybyś przeczytał cały wątek to byś wiedział że są tu po to aby upięknić szczegóły :cool: Na finishu będą to textury, a pozatym koncepcja jest taka że człowiek nie będzie przwbywał w tym pomieszczeniu więc się nie potchnie. spox wszystko przemyślałem. :D
Napisano 15 Październik 200321 l Spox, jeżeli człowiek tam nie przebywa to, po co tam napisy ?? Ale masz rację...ładuj pierdołami (szczegułami)jak leci...Byle dobrze... Pozdr
Napisano 16 Październik 200321 l Autor Falcrum nazywaj to jak chcesz, ale pierdołą byłby tu czajnik, a ja staram się dorzucać sensowne detale. :D
Napisano 16 Październik 200321 l Originally posted by Swietlik Gdybyś przeczytał cały wątek to byś wiedział ... [gafa] Faktycznie - wszystko wytłumaczone. Sorki za zamieszanie.