Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nie musiałeś podawać, bo znane i lubiane :)

Idziesz w dobrym kierunku... tak czy siak, jeśli scenka wypadnie tak dobrze jak szkic, to będzie czad

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm ja i dobra porada heheh dziwnie brzmi. Podsumowalem tylko to co powiedzial poprzednik:D Kurde moze nie chcesz skonczyc bitwy to bede mial wieksze szanse:D

Napisano
  • Autor

[ziewa] eee, narazie to ja ¶pię zamiast cokolwiek zrobić.

Wcale nie zależy mi na wygranej, to jest po prostu moja pierwsza scenka wykonana na podstawie szkicu.

W dodatku ostatnio dowiedziałem się, że szkic ten został narysowany przez osobę której rysunki od jakiego¶ czasu baaardzo mi się podobaj±. :D

Ja chce to skończyć bo chce, a w minibitwie wzi±łem udział.... bo w kilka osób fajniej sie cos robi [lol2][lol2]

Napisano
  • Autor

No, nareście coś wyskrobałem, ale uszkodziła mi się scenka i musiałem mergować wszystko, przez co niemam żadnych ustawień, więc rendering troche w kicz.

Zaczynam też troche odbiegać od szkicu, bo jak na niego tyle patrze to mi się już żygać chce, ble.

nano.jpg

Napisano

Nie przekonuje mnie napis \"Danger Lift\", wygląda jak geometria, a napisy takie wykonuje się zwykle farbą i nie tak grubą warstwą.

Przecież takie rzeczy mogą być niebezpieczne, można się potknąć i zęby wybić ;).

Napisano
  • Autor

Gdybyś przeczytał cały wątek to byś wiedział że są tu po to aby upięknić szczegóły :cool:

Na finishu będą to textury, a pozatym koncepcja jest taka że człowiek nie będzie przwbywał w tym pomieszczeniu więc się nie potchnie.

spox wszystko przemyślałem. :D

Napisano

Spox, jeżeli człowiek tam nie przebywa to, po co tam napisy ?? Ale masz rację...ładuj pierdołami (szczegułami)jak leci...Byle dobrze...

Pozdr

Napisano
  • Autor

Falcrum nazywaj to jak chcesz, ale pierdołą byłby tu czajnik, a ja staram się dorzucać sensowne detale. :D

Napisano
Originally posted by Swietlik

Gdybyś przeczytał cały wątek to byś wiedział ...

[gafa]

Faktycznie - wszystko wytłumaczone.

Sorki za zamieszanie.