Kris_R Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 nie musiałeś podawać, bo znane i lubiane :) Idziesz w dobrym kierunku... tak czy siak, jeśli scenka wypadnie tak dobrze jak szkic, to będzie czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Hmm ja i dobra porada heheh dziwnie brzmi. Podsumowalem tylko to co powiedzial poprzednik:D Kurde moze nie chcesz skonczyc bitwy to bede mial wieksze szanse:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 1 Październik 2003 Autor Share Napisano 1 Październik 2003 [ziewa] eee, narazie to ja ¶pię zamiast cokolwiek zrobić. Wcale nie zależy mi na wygranej, to jest po prostu moja pierwsza scenka wykonana na podstawie szkicu. W dodatku ostatnio dowiedziałem się, że szkic ten został narysowany przez osobę której rysunki od jakiego¶ czasu baaardzo mi się podobaj±. :D Ja chce to skończyć bo chce, a w minibitwie wzi±łem udział.... bo w kilka osób fajniej sie cos robi [lol2][lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 8 Październik 2003 Autor Share Napisano 8 Październik 2003 No, nareście coś wyskrobałem, ale uszkodziła mi się scenka i musiałem mergować wszystko, przez co niemam żadnych ustawień, więc rendering troche w kicz. Zaczynam też troche odbiegać od szkicu, bo jak na niego tyle patrze to mi się już żygać chce, ble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 Nie przekonuje mnie napis \"Danger Lift\", wygląda jak geometria, a napisy takie wykonuje się zwykle farbą i nie tak grubą warstwą. Przecież takie rzeczy mogą być niebezpieczne, można się potknąć i zęby wybić ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 15 Październik 2003 Autor Share Napisano 15 Październik 2003 Gdybyś przeczytał cały wątek to byś wiedział że są tu po to aby upięknić szczegóły :cool: Na finishu będą to textury, a pozatym koncepcja jest taka że człowiek nie będzie przwbywał w tym pomieszczeniu więc się nie potchnie. spox wszystko przemyślałem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 15 Październik 2003 Share Napisano 15 Październik 2003 Spox, jeżeli człowiek tam nie przebywa to, po co tam napisy ?? Ale masz rację...ładuj pierdołami (szczegułami)jak leci...Byle dobrze... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 Falcrum nazywaj to jak chcesz, ale pierdołą byłby tu czajnik, a ja staram się dorzucać sensowne detale. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 16 Październik 2003 Share Napisano 16 Październik 2003 Originally posted by Swietlik Gdybyś przeczytał cały wątek to byś wiedział ... [gafa] Faktycznie - wszystko wytłumaczone. Sorki za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 16 Październik 2003 Autor Share Napisano 16 Październik 2003 no problemo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi