shadow007 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Witam. Więc mam problem. Przed formatem ściągałem video-tutoriale z 3d-palace.com i wszystko było ok. Po formacie jednak nie moge otworzyć tutków :( . Pewnie jakiś kodeków potrzebuje, jednak nie wiem jakich :( . Jeśli wiecie jak na to poradzić, to napiszcie. Thx z góry. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 VirtualDub udziela informacji o kodekach wybranego pliku video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow007 Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 ok, dzięki :) ale jak to działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Jak dobze pamietam to ze strony 3dpalace można je zassac. Poszukaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 file -> open video file... otwierasz plik i później file -> file information i trzecia rubryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow007 Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Nie mogłem nigdzie ich tam znaleść. Thx Leru :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi