Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Poszukuję osoby która zajeła by sie moją edukacją 3ds od podstaw, oczywiście odpłatnie!

Moge dojeżdżać na terenie warszawy.

Nr. do kontaktu. 0600410099

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a nie łatwiej samemu?? jeśli masz neta, troche chęci i czasu oczywiście na pewno dasz rade.

Powie Ci to prawie każdy na tym forum ;]

Napisano

Żeby się nauczyć maxa tak w 30% (czyli zasady modelowania, materiały, trochę rendera, trochę z animacji) to byś musiał wziąć tak z 15 lekcji.(samych pokazówek).

Niewiem jakie są ceny w W-wie ale Na Śląsku to byś zabulił ze 40PLN za godzinę co daje 600 PLN :-) Kup sobie ze 2,3 książki. W sumie wydasz może ze 150 PLN. Ściągnij z netu jakieś e-booki, czytaj forum, interesu się tematem, rozmawiaj z ludźmi, rób tutki, sam szperaj w maxie(to daje najwięcej) a napewno posiądziesz dużo większą wiedzę!! za mniej kaski.

Napisano

Ale na pewno nie w 15h

Chlopak chce zapłacic za korkiz 3dmaxa a wy mu na to ucz sie sam...wszystkiego mozna sie samemu nauczyc ale z nauczycielem trwa to duzo krócej.

Napisano

medycyny tez sie mozna nauczyc samemu. W sumie to wszystkiego sie mozna nauczyć samemu . Kiedyś to nawet kowal sie zajmował wyrywaniem kielaków - tylko czy było to na wyzszym poziomie niz dzisiaj ?

Nie neguje samodzielnej nauki - sam sie tak uczylem . Doceniam jednak zalety nauki u profesjonalisty (profesjonalista oczywiscie nie wezmie zadnych 40 pln, skoro student bierze 50 za godzine nauki angielskiego).

Gdybym mial dzisiaj znwu zaczynać przygode z 3D ,to wynajalbym sobie nauczyciela - i to nie na zadne 15 lekcji , tylko na conajmniej 150 . I warto sie zapozyczyć na ten cel. Oczywiscie mowie o nauce u czlowieka ktory ma doświadczenie poparte portfoli i konkretną wiedzą .

A 3D jest prostsze niz wyrywanie zębów że sie każdy ma uczyć sam ?

Taki pogląd sie bierze zapewne z tego ze prawie kazdy tutaj sie uczył sam - ale trzeba wziąć pod uwage ze nikt nie ma skali porównawczej.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

Wystarcza checi, cierpliwosc i dostep do internetu i sam sie nauczysz:)

Napisano
  • Autor

Sprawa jest prosta. Nie mam czasu na szperanie w necie itp. Wiem jak to jest uczyc sie samemu. Wszystko co umiem (chodzi o kompa) do tej pory nauczylem sie sam. Teraz potrzebuję szybki kurs który przygotuje mnie do wizualizacji architektury wnętrz.

Mam juz pewne doświadczenie, jakieś 8 lat temu stworzylem kilka obrazków w 3dsie, ale juz nic z tego nie pamietam. Teraz pracuje w programie Planit Millenium, ale niestety program jest dobry do tanich i szybkich wizualizacji, ale bardziej wymagający klienci oczekują czegoś wiecej.

Napisano

Taylor - chodzisz do jakiejs szkoly???? - po co ? - wystarczy biblioteka.

Ludzie - czlowiek daje zlecenie . Chce zapłacić - wiec sie odczepcie. Czlowiek płaci ma prawo nawet wynająć sobie kogoś do noszenia parasola ( pomimo że jest w stanie sam go trzymać).

Tacy mądrzy wszyscy są to odpowiedzcie Mu na ogłoszenie - proste.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

nie znam Osoby "dobrze" znającej Maxa, która miałaby czas na dawanie korków... zazwyczaj mają ręce pełne roboty...

ale jestem za tym żeby każdy "3d Jedi" miał swojego ucznia... :)

(ja uczę się sam, i czasem trochę żałuje tych kilku godzin szukania rozwiązania które okazuje się być dość banalne- z nauczycielem zajęłoby to chyba kilka min.)

powodzenia

pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności