mileS Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Bede tu zamieszczal rozne modele :] Na pierwszy ogien idzie moj wczorajszy miecz Edit: teraz zobaczylem ze render ukryl niektore szczegoly rekojesci jeszcze dzisiaj postaram sie to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 materiały beznadziejne, model rączki troche nieprzemyslany, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Ja mam zastrzerzenia do ostrza cosmi w nim niepasuje :/ Wygląda jak zabawka daj materiały moze to cos da pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 robilem render w mentalu i kurde cos materialy dziwnie wychodzily nie wiem czemu :/ jak nakladalem chrom to lewa strona ostrza byla rozowa itd .. :p moze wina ustawien swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Albo robiłeś materiały pod VRaya :P Co do pracki -> ostrze za krótkie, bo kogo byś tym udziobał? :)\ Rączka rzeczywiście dziwna... Ni to z "Gwiezdnych Wojen", ani też ze średniowiecza... W kadym razie życzę powodzenia w dalszej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 mam maxa 8:] sciagnelem v raya na 7 i niby zainstalowalem ale nigdzie go nie widze moze Albo robiłeś materiały pod VRaya :P materialy zapisalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Next Sztylecik :] aha przepraszam za to czarne tlo w prawym gornym rogu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 weż jakiś materiał na ostrze jakasteksturka i koniecznie zmień rączke teraz wygląda fatalnie :/ Jak chcesz to moge ci dać jakąś teksturke na ostrze np taką jaką mam na swojej katanie. Zerknij czy taka tekstura ci pasuje i daj znać jak by co :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Witam :) oto taka tam scena ktoryazrobilem z nudow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sticko Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Mi te miecze pasuja do ludzikow lego he he.Za duza rekojesc a za male ostrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 :D hehe :) to drugie to sztylet wiec dlatego ma krotkie ostrze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 mileS: może zamiast robić coś z nudów skup się na poważnym i dopracowanym do końca projekcie? bo jak na razie to nie za ciekawie to wszystko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KdeZoo Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Chyba powienieneś przerobić solidnie tutoriale z modelingu. Wszystko wygląda troche komicznie albo źle obserwujesz rzeczywistość albo Twoje koncepcje są po prostu słabiuteńkie. Może zacznij od czegoś co już istnieje i masz możliwość przyjrzenia się temu z każdej strony. Nie zrażaj się jednak tym co tu piszę, każdy od czegoś zaczynał. Na początek mogę Ci wrzucić na ftp trochę videotutoriali z poly modelingu. Rozjaśni Ci to w głowie i inaczej podejdziesz do modelowania czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sof_pl Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Zgadzam się z kolegą KdeZoo :). Modeling leży, materiały nie zachwycają. Wogóle cały projekt jakiś nieprawdziwy, zabawkowy. A to żółte (sztylecik :) wygląda już dosłownie jak lizak. Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Dziekuje za uwagi a KdeZoo Na początek mogę Ci wrzucić na ftp trochę videotutoriali Byl bym bardzo wdzieczny . PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KdeZoo Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Ponieważ jest sporo chętnych na te tutki z modelingu to nie bede wrzucał na ftpa bo mi zajedziecie serwer :) ale odeślę Was na stronę skąd mozecie sobie je pościągać. Nie przejmujcie się językiem obcym, ja też akurat tego nie rozumiem :P http://www.redpixel.com.br/default.asp trzeba się zarejestrować podając email i haslo (Sehna) do Waszej dyspozycji są tutoriale między innymi z podstaw poly modelingu tutoriale są darmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sof_pl Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 OK, dzięki. A możesz podać te pozycje, które masz z modelingu, bo nie chciałbym pobierać niepotrzebnych rzeczy, a tego języka nie znam kompletnie :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KdeZoo Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Wszystkie które mają w nazwie poly modeling :) Nazwy są akurat angielskie, więc co za problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 Dzieki za link chociaz nie wiem czemu mi nie dziala :D a nie widze bledu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 na gorze, drugie od lewej masz jak byc - VIDEO TUTOTRIALS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 eh jaccunio ja napisalem ze mi sie nie chce link otworzyc a nie ze nie moge znalesc ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 szklanka do niczego Ps.mimo że mi sie nie podoba to czegos jej brakuje, trzeba chyba zaznaczyc "force 2-sided" przed renderingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Przdmówcy już wsyztsko napisali, ja się tylko dołącze ;) Pracuj dużo i modeluj już istniejące przedmioty to będzie o wiele łatwiej. czekamy na jakąś poważniejsza pracke po naukach wyciągniętych z tutoriali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi