Napisano 29 Styczeń 200619 l Witam !!! mam mały problem z rayem jak próbuje wyrenderowac wizualizacje to wyskakuje mi błąd jak poniżej. Próbowałem z 3GB ale nie dało rady system mi jakos niestabilnie chodzi z tym 3GB (mam win xp prof z SP2) Jak ktos wie jak sobioe z tym poradzic to prosze o pomoc...
Napisano 29 Styczeń 200619 l poczytaj to: http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/troubleshooting.htm#ram
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor tzn czytałem i czytam i próbuje cos wymyslec i nic.... wywala sie .. cały czas... przerobiłem wszystkie podpunkty z tej str i dalej ..:/ nic ... mam 1,2GB RAM powinno byc enough ...:/ nie no poddaje sie .. tyle modelowani i nic:/
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor witam!!! tak jak pisałem jak odpale system z 3GB to cos sie dzieje nie tak... działa powilio maxa nie moge właczyc bo wyswietla komunikat ze brakuje mu biblotek dll i jakie dziwy sie dzieja.... ale z tej poprzedniej str o vrayu pozmniejszałem co kazalii udało sie wyrenderowac 320x240 tylko nie wiem jak te zmiany wpłyneły na jakosc obrazu bo w takiej malejk rodziałce nic nie widac:/ zostawie na noc moze uda sie wieksza wyrenderowac... pozdrawiam i dziekuje za pomoc